Autor: FoNET, Nova

Info
24.09.2020.
08:57
Pomoćnik direktora Instituta za javno zdravlje Crne Gore Senad Begić izjavio je da je nagli skok broja zaraženih od korone posledica nepoštovanja mera i raznih dešavanja u prethodnom periodu, ali da neće više biti zabrana dolazaka u Crnu Goru, ni iz Srbije, niti iz drugih zemalja regiona.
  • Maja

    24.09.2020 11:01
    Zamislite kad njihovi studenti sad pristignu...Mi stvarno pameti nemamo.Drzali su nas u blokadi tri meseca iz politickih razloga a sad kad im je svaki treći zaražen mi njima odgovaramo dobrodošlicom bez ikakve kontrole?!?!
  • e

    24.09.2020 10:19
    Pa skroz razumem da neće zatvarati granice, šta im smeta da im dolaze iz zemalja gde nema korone, njihov problem ako se zaraze u CG.
    Jedino ostaje misterija, zašto Srbija ne reaguje na epidemiju koja je upravo buknula u Crnoj Gori i ne zabrani njihovim državljanima da ulaze ovamo?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna