Autor: B92

Info
24.09.2020.
13:37
Prva memorijalna soba Milunke Savić biće svečano otvorena 9. oktobra u Jošaničkoj Banji, a u njoj će se ubuduće nalaziti stalna interaktivna izložbena postavka.
  • Nikola s.

    24.09.2020 17:51
    Nikola s.
    Sada stese setili.....sramota ali toje naš usud za života te niko neceni posle smrti kao nešto te veličaju. Za ovu državu nebi ni praćku bacijo niti moji potomci. Sa obzirom daje u nasoj porodici za vreme velikog rata samo moj deda ptetekao kao invalid i umro u bedi i siromaštvu a osam muških glava je ostavilo živote ko zna gde zaista je besmislen bilo kakav komentar. Slava ti i večna hvala MILUNKA i svima koji su ostavili živote za ovo što imamo a gubimo bez razuma.
  • Јое

    24.09.2020 14:30
    Учитељица живота
    Ко не познаје своју историју, осуђен је да је понавља.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna