Autor: nova.rs

Info
29.09.2020.
21:26 > 21:40
Podeljena Demokratska stranka trenutno ima i dva predsednika - Zorana Lutovca i Branislava Lečića, a konačna odluka o tome ko će u ovoj pravno-političkoj zavrzlami pobediti, donosi ni manje ni više nego Ministrastvo državne uprave i lokalne uprave, koju vodi socijalista Branko Ružić.
  • ARMAGEDON

    30.09.2020 09:05
    ZLOČIN I KAZNA
    zločin je bio kada DS posle 05. oktobra nije zabranila rad nacional-socijalističko-fašističkoj koaliciji koja nas je terorisala 90-tih, odgovorne poslali u zatvor. Zločin je kada su iste vratili u vlast. Zločin je kada su osnovali SNS. Kazna je ovo što im se dešava, da je njihova sudbina u rukama iste te nacional-socijalističke-fašističke koalicije !!!!!
  • ST

    30.09.2020 07:15
    Bila jednom Demokratska stranka...Na veliku zalost normalnog sveta,interesi,novac i moc su razbili i citavu zemljinu kuglu,ovi ovde (ukljucujuci i vladajuce sektase) se bore za mrvice. Samo me zanima,gde je obecana zemlja za dragog nam predsednika i dragog mu fikusa?
  • Podbarac

    30.09.2020 06:48
    Ko da nemaju preča posla
    Sramota, bruka i šteta jedne od najstarijih stranaka na ovim prostorima.

    A odlaskom Đilasa, Žike-jakne, BoTe i ostalih nedostojnih naslednika pokojnog premijera, pojavila se šansa da se stranka uistinski pregrupiše, a pre svega ujedini, pa samim time i postane zaistinska i ozbiljna opozicija SNS/SPS/SPO... itd. vladajućoj koaliciji i satelitskim strankama.

    Ali šteta koji ti gore pomenuti napravili će izgleda još dugo krnjiti demokratsku opoziciju u nas.

    Priznajem (po)nadao sam se bržem oporavku te stranke - ne zato što sam član DS (jer i nisam) - nego što kreativna, racionalna i snažna opozicija jeste potrebna da se "vlast ne otme". Jer kada odbijemo odveć desne ili leve, pa one stranke oko lika i dela nekog "vođe" - praktično je od demokratske opozivcije bila i preostala samo Demokratska stranka.

    A sa obzirom da među "klincima" nema upotrebljivih, ni onih koji to obećavaju - oni su bili jedina nada pred izbore. A kad ono - da ponovim - sramota, bruka i šteta jedne od najstarijih stranaka na ovim prostorima.

    Tolko.

  • Neko

    30.09.2020 06:08
    Samo kazem
    Stranka je odavno zrela za gasenje. Vise nije brend nego sprdnja...
  • Pera

    30.09.2020 04:23
    Trajne podele, sukobi, ratovi, stradanja. Interes vladara sveta u senci, vlasnika "eks" KPJ i svih njenih ćerki-stranaka. DOS je danas SNS, bivši DOS je nekadašnja SRS, kvazi-opozicija. Sve je isto samo su nazivi drugačiji. Šminka, farsa.
  • realno

    29.09.2020 22:38
    Interesantno u vezi ove sapunice, kaže Lečić glasali su članovi koji su platili članarinu i izglasali njega, kao jedinog kandidata. E, sad pitanje, ko je mogao naplatiti Lačiću članarinu, a on isključen iz stranke? Da ne spominjem dramski zaplet, izabran onaj koji nije član stranke.
    Lečiću, ideš Velikom Vođi na vodenicu, premašio si i Lazara Ristovskog.
  • dijasporac

    29.09.2020 22:09
    Koliko je Djilas inteligentniji od ovih ljudi koji se otimaju oko lesa nekadasnje partije, coveku nija na pamet palo da se vraca u starnku iz kruga dvojke, osnovao je svoju bez balasta svit silnih itelektualaca i umetnika koji slede uz DS.
  • Rade

    29.09.2020 21:54
    Ko zna , zna
    Nego sta , jedna je partija

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna