Autor: Beta

Info
14.10.2020.
09:41
Ministarstvo finansija je na svojoj internet stranici objavilo Nacrt zakona o digitalnoj imovini i zatražilo komentare i predloge.
  • AZ

    14.10.2020 13:05
    Ko zna zna
    XMR monero jedna od 30 ak svetskih kriptovaluta kupujete je anonimno ne treba nikakav dokument jula 70 usd sada je stigao do 130 usd.

    Kucajte u google"XMR to USD exchange rate" i "statistics" i samo pratite krivu od jula do sada.

    Ko je usao jula sa 10 hiljada eura sada je dobar 8 hiljada preko toga.

    Ko je usao sa 50 hiljada sada je dobar 40 hiljada.

    Amerikanci gube poverenje u nacionalnu valutu i najveci broj transakcija u kupovini kriptovaluta je upravo u Americi ulaganjem bezverednog dolara nakon covid-a u kripto valutu nebitno koja ima ih puno,od toga 15-20 glavnih,sto podize cenu u celom svetu.

    Samo jedan bitcoin je imao transakcije godisnje preko 200 milijardi dolara dolar->bitcoing ulaganja.

    Sta je problem?

    PROBLEM JE TAJ STO NIKO ne sme da Vas nauci kako se kupuju kritovalute jer su de centralizovane od banaka.Vise niko ne bi usao u banci da bilo sta uplacuje i pazari.Banke ulazu ogromnu zabranu i placaju medije da nikada ne osvane bilo kakav clanak o kriptovalutama,kako se kupuju i trguje detaljno upustvo.Ko zna engleski moze nauciti ko ne zna dosta tesko.

    Sa tim "portofoliom" imate sifrovani kod za svaki iznos koji uplacujete primate i sa kriptovalutama 80% slucajeva je vec moguce placati bilo sta preko interneta umesto kreditnih kartica jer se isplati i prodavcima to sto su dobili 100 dolara u kriptovaluti za dva meseca bude 150.
  • Filip

    14.10.2020 11:36
    Primitivne reciklirane Radikalcine se bave kriptovalutama? Hahahahaha....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna