Autor: Blic

Info
21.10.2020.
08:21 > 08:35
Ozloglašena ultradesničarska organizacija "Narodne patrole", poznata po progonu migranata, najavila je za nedelju novu antimigrantsku akciju kod Ekonomskog fakulteta.
  • Ana

    21.10.2020 14:40
    Bravo Dragane.
  • Mare

    21.10.2020 11:27
    Iz iskustva
    Pitajte građane Šida, Bihaća, Kladuše šta bi se trebalo uraditi da ne dođe do eskalacije. A za stručno mišljenje najmerodavniji su Orban i Dodik.
  • Molder

    21.10.2020 10:57
    @Dragan
    Ove godine su Srbi ubili 16 žena, migranti - 0. Veća je verovatnoća da će ženu bolesno napasti Srbin, a ne migranti. Migranti da dele pamflete gde treba da piše da Srbi ne smeju da ubijaju svoje žene.
  • Piško

    21.10.2020 10:42
    ..
    To je samo reakcija na odsustvo bilo kakvog rešenja od strane države po pitanju ovog problema. Parkovi služe građanima i građanska indiferentnost ne može biti odgovor na ovaj problem, pre svega jer je nehumana. To što ste okej sa time da neko leži u parku ne ukazuje na nikakvu humanost.
  • Maja

    21.10.2020 10:11
    Sramota!
    Sram vas bilo. Samo se pitam šta bi vi radili da ste u njihovoj situaciji...a što je najgore hiljade i hiljade vaših sunarodnika bilo je u sličnoj poziciji.
    Samo kada vi hoćete nas devojke i žene da branite, a ovamo nasilje u porodici od strane muža jedan od najvećih problema Srbije.
    Samo hoćete svoj bes i agresiju na nekom da iskalite, a našli ste migrante da vam budu jastuče.

  • Stevo

    21.10.2020 10:10
    Ispred policijskih stanica doc
    Nisu imigranti problem.Problem je policija.Ispred policijskih stanica treba doci i ispred kuce Ministra Unutrasnjih Poslova na Novom Beogradu i tu ih istovariti.Ispred kuce Ministra Unutrasnjih Poslova i ispred svake policijske stanice.

    Policajci dobijaju platu od onih koji ce ih sklanjati ispred parkova a za to vreme policajci i Ministar Policije gledaju serije na televizoru od 2 metra u klimatizovanoj prostoriji.

    Ispred stanica policije treba narod doci ne juriti belosvetske pacenike po parkovima.Kada narod zabrani njih par hiljada ispred svake policijske stanice u Beogradu i svim ostalim mestima u Srbiji da nijedan policajac ne moze ni uci ni izaci iz policijskih stanica ukljucujuci i Ministra Policije sami ce ih oni skloniti sa ulica.Nece cekati da im i sutradan narod dodje ispred radnog mesta.

    To je resenje za imigrante.Ne jurnjava sa taksistima i na ulici sa njima.POLICIJA JE PLACENA da ih sklanja sa ulica ne narod.Narod placa tu policiju koja siri sve cetiri uvis po dolasku na posao u policijskoj stanici.Stanes ujutro masovni protest ispred svake policijske stanice pa da vidis da li ce i jedan jedini imigrant ostati na ulici sutradan.


  • emanon

    21.10.2020 09:36
    @Dragan
    Kako kad... Kad treba da se dobiju glasovi onda postoje, kada se o ovakvim temama radi, onda ne.
  • EvoOvako

    21.10.2020 09:21
    SA
    Odredi su uvek pod nečijom kontrolom i ne djeluju samostalno.
  • Miloš

    21.10.2020 09:04
    legalno samo
    Dokle više ta briga za migrante? Ko brine o našem narodu u migraciji? Migranti u Beogradu su skloni međusobnom nasilju i vršenju krivičnih dela jer su to mladi muškarci željni materijalnih stvari a ne mira. Većinski nisu u pitanju iznemogle porodice kako nam se predstavlja no muškarci bez jasnog kodeksa ponašanja.
  • Dragan

    21.10.2020 08:59
    "Zbog učestalih bolesnih napada na srpske žene i devojke"

    u ovoj drzavi ne postoje druge nacionalnosti?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna