Info
08.06.2011.
05:17
Ministar zdravlja Zoran Stanković izjavio je da očekuje da će do marta 2012. godine domovi zdravlja dobiti mogućnost da izdaju elektronske upute i recepte, što će značajno olakšati rad lekarima.
  • kola

    08.06.2011 15:01
    BESMISLICE OD ČOVEKA!
    Bolje je zaista da uvedete elektronske zdravstvene knjižice.
    Vi ste imenovani 14 marta o.g.
    DANAS JE 85 DAN NA VLASTI !
    Šta si uradio za 85 dana na VLASTI? Primio si skoro 3 plate.
    Jesi li nekoga smenio? Jesli doneo novi propis? Jesi li predložio i uradio nešto smisleno. Ovo za 2 godine nije ništa. Jer ćeš tada biti u dubokom hladu zaslužene penzije!
  • voša

    08.06.2011 12:07
    koliko li će taj sistem da košta kad danas ministarstva za nepostojeće sajtove ili za one od max.500 eura daju 30.000!!! eura, pa još da se povežu bolnice, domovi zdravlja, mobilne ekipe, apoteke, privatne, državne da se sve to zaštiti i održava, pa još kad hakeri navale pa nestane trodona i bensedina iz apoteka a sve legalno molim lepo, ajme majko. da ne spominjem iskustva sa šaltera u pošti i tadašnjem mobtel-u, red na ulici, službenici kucaju samo sa kažiprstima a kad ih pitaš što ide sporo kažu "sad ide preko kompjutera pa mora malo sporije" !?!?!?!? koliki će redovi tek biti po zdravstvenim ustanovama

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna