Autor: 021.rs

Info
11.12.2020.
17:05 > 17:13
Pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković je danas najavio da će mere za ulazak u Srbiju biti donete u ponedeljak na sednici Kriznog štaba Vlade Srbije za suzbijanje korona virusa.
  • Bibilibi

    12.12.2020 08:26
    ?
    A, koji ponedeljak?
  • hm

    11.12.2020 17:42
    Ne razumem cemu toliko filozofije oko mera pri ulasku u zemlju. Postoje pcr testovi u svim zemljama, racunamo ih kao pouzdane, u mnogim zemljama je negativan test uslov za ulazak u zemlju. Sta je problem da se donese mera da svaki putnik koji ulazi u zemlju mora da prikaze negativan test 48 sati star uradjen u zemlji iz koje dolazi? Cista stvar koja drzavu nista ne kosta i eliminise najveci i dovljan broj potencijalno zarazenih.
    Druga stvar je da prestanemo da dramimo oko kretanja stanovnistva, jer su vecina zemalja i jednakom ili boljem epidemioloskom stanju od nase, nece nam putnici doneti nista sto vec nemamo ovde.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna