Autor: Beta

Info
17.12.2020.
10:55
Zrenjaninsko preduzeće "Vodovod i kanalizacija" preuzelo je u ponedeljak vodosnabdevanje grada, posle eksplozije u fabrici vode, a kako navode, zbog oscilacije pritiska u gradu se dogodilo tridesetak havarija na vodovodnoj mreži.
  • Dragan

    19.12.2020 09:12
    E
    Nisu isveštali vodu kao u Novom Sadu gde u vodi ima više kreča nego u farbari.
  • Bor Boranin

    19.12.2020 08:10
    ZAKAZALA STRUČNOST?
    Povređenim radnicima u Fabrici vode u Zrenjaninu želim brzi oporavak, tehničkoj javnosti skrećem pažnju. Naime, mi investiramo u opremi i gradnji postrojenja ogroman novac, a u obrazovanju operatora ne marimo i ne dajemo ni dinara, a dešavaju se svakojake nedođije u rukovanju plinskim bocama, rukovanju opasnim supstancama i dešavaju se smrtni slučajevi i ogromna materijalna šteta. Odgovorni se sete, ako se sete, kada se dese havarije, eksplozije, kao ova u Zrenjaninu, da je trebalo nešto preduzeti u fazi projektovanja, gradnje, obuka kadrova i sigurno puštanje u pogon po personalu i opreme. Koliko eksplozija se desile u zemlji na plinskim bocama, kotlovima, sudovima pod pritiskom, bojleri za toplu vodu, u pogonima u Lučanima, a da odgovorni nisu nešto uradili na preventivi, obrazovanju operatera i stavljanje sve te pogone pod stručnim nadzorom, a imamo i stručne ustanove u okviru ministarstava, stručne ljude, po svemu sudeći, niko ih ne pita. Političari neka radе svoj posao, a stručne poslove neka ostave stručnim ljudima i iskoreniti nerad, improvizacije, nemar.
  • Zrenjaninac

    18.12.2020 22:19
    ?
    Možda će arsena iz vode ubiti koronu, ili je to namenjeno samo potrošačima? Šta kaže struka?
  • Micka

    18.12.2020 11:12
    Ovo je katastrofa
    Neznanje i amaterizam uvek isplivaju na povrsinu. Zao mi je Zrenjaninaca sto se ovako pate, a jos vise mi je zao sto ne traze svoja prava. Ocito je narod ubijen u pojam i ne shvata da ima pravo na vodu, vazduh, normalan zivot.
  • au

    17.12.2020 22:50
    jadni ljudi u tom gradu, mislim jadni u celoj zemlji...
  • Slobodan

    17.12.2020 13:12
    Ne zna čovek da li da se smeje ili da plače.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna