Autor: Beta

Info
27.01.2021.
06:45
Inicijativu "Nisi sama", koju je pre nekoliko dana pokrenula Akademija za razvoj demokratije (ADD), podržale su hiljade građana iz celog regiona, među njima i borci i borkinje za ljudska prava, aktivisti protiv nasilja i brojne javne ličnosti, saopštio je ADD.
  • Novosađanka

    27.01.2021 11:31
    Ta nemojte kasti
    Odjeknulo po portalima i društvenim mrežama. Pitala sam svoje dete koje pohađa sedmi razred da li je u njihovoj školi bilo reči o ovakvim temama, makar u okviru građanskog vaspitanja, naravno NE.
  • Jesmo sami

    27.01.2021 08:40
    Gradjani nemaju ni jednu stranku opozicionu da se uclane i trze sastitu od toga sto ih drzava preko svojih institucija terorise, a da nije lincovana od vlasti.

    Samim tim svi jesu sami.
  • JaNisamOdavle

    27.01.2021 08:39
    Svaka cast!
    Treba podrzati devojke koje su zrtve i svaka im cast na hrabrosti da progovore. Pre svega jedno veliko postovanje za Milenu koja je pokrenula ovu lavinu ne samo kod nas nego u celoj ex yu.
    Jedna stvar koja meni ovde bode oci jeste upravo navodjenje da je ovu inicijaticu "Nisi sama" podrzala
    "feministkinja iz Slovenije Sonja Lokar". Pored muzicara, novinara, politologa tu je i feministkinja... Od kada je feministkinja postalo zanimanje?
    I da... Sada su i one docekale svojih 5 minuta da krene po pljuvanju muskaraca (kao da smo svi nasilnici), uzdizanju zena i ostalo. Zalazu se za ravnopravnost polova kao sto se crnci bore protiv rasizma - kada su crnci ugnjetavani onda je rasizam ali kada je obrnuto onda nije a upravo su crnci ti koji su rasisti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna