Autor: Tanjug

Info
08.03.2021.
11:22
Visoka zvaničnica Evropske agencije za lekove (EMA) Krista Virthumer-Hohe apelovala je danas na članice Evropske unije da ne odobre korišćenje ruske vakcine "Sputnjik V" za hitnu upotrebu, dok agencija potpuno ne ispita njenu bezbednost i efikasnost, javio je Gardijan.
  • Joki

    08.03.2021 13:45
    Upitno delovanje
    Briselska administracija neprekidno radi protiv Evrope. Zadnje ponasanje u vezi vakcina je to dovelo n anovi nivo propasti. Ne samo da nisu obezbedili vakcine za EU nego zbog politickih razloga ne dozvoljavaju vakcine i lekove iz Rusije i Kine. Takvim delovanjem bukvalno razbijaju EU. Osim sto se mnoge clanice okrecu vakcinama i lekovima izvan EU, neke poput zadnjeg projekta: Austrije, Dnaske i Izraela, prave svoje non EU projekte za vakcine. Briselska administracija se ponasa jako jako glupo.
  • NS

    08.03.2021 12:52
    Dok ovi ispitaju "efikasnost i bezbednost" vakcine Sputnjik V, pola sveta ce se vakcinisati upravo tom vakcinom (medju njima i mnoge drzave eu). Ovo je vise nego ocigledno politicka odluka i nema veze sa efikasnoscu i bezbednoscu vakcine Sputnjik V vec da se ogranici uticaj Rusije u eu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna