Autor: Kamatica

Info
14.03.2021.
14:00
Cena često ne odražava pravu sliku vrednosti nekog proizvoda ili usluge. Tako je i ovog puta.
  • Djordje

    17.03.2021 14:27
    Love nema
    @B&B
    Pa zato što raja nema višak love da uloži u špekulativnu trgovinu. Veći deo NY berze su već špekulacije i kockanje sa Fjučers ugovorima itd. Naravno ni jedan običan čovek se nije obogatio na ovaj način (možda po neko koji služi kao mamac). Bitkoin je isto što i mešetarenje na berzi, ali bez ikakve regulative. To je samo ogroman novac uložen u reklamu i priču o nekoj novoj finasijskoj vrednosti, a ustbari je obično berzansko mešetarenje, bez berze. Samo ogromam višak novca omogućuje muvanje sa ovom valutom, sitni investitori služe tome da ovi bogati uzmu još.
  • Haha

    16.03.2021 01:27
    Bravo
    Napokon jedan tekst o kriptovalutama kakve one zaista i jesu, bez glorifikacije, finansijske utopije i pompeznih tvrdnji o valuti budućnosti.
  • Dragan

    15.03.2021 07:16
    Kazu da Severna Koreja itekako kupuje i trguje bitcoinima.
  • B&B

    15.03.2021 07:12
    Lova
    Buducnost Bitkoina je izvesna jer politicari, finasijski sektor, spekulanti, lopovi, mafija drzi deo svoje love u bitkoinima.... Oni se i pitaju hoce li na ovom svetu nesto da postoji ili ne. Zasto i mi obicna raja da ne iskoristi ovo pumpanje necega sto se zove bitkoin...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna