Autor: N1

Info
27.03.2021.
22:23 > 22:34
Na hiljadu dinara dozvoljenog minusa banci godišnje platimo i po 370 dinara na ime kamate, a ako je reč o nedozvoljenom minusu, kamata na hiljadu dinara "u crvenom" ide i do 769 dinara.
  • chef

    28.03.2021 13:53
    provizija kod intesa banke
    Zato sam ja stedisa Intesa banke i placam sve racune od kuce, online, sedeci u svojoj fotelji. Poenta je sto je provizija na takve transakcije u toj banci 0 dinara. Tacno je da placam takozvani mesecni paket koji mi to omogucava ali je to jos uvek manje od 45 dinara po racunu pa navise koliko vam zacepe na salteru. Trajno sam izbegao cekanje u redovima i guranje oko toga ko je stigao prvi.
    Treba zaista biti ne znam sta pa ne shvatiti povoljnosti ove usluge.
  • Dragan

    28.03.2021 08:51
    Ah
    Ha,ha,ha Narodna banka je jedini proizvođač statističkih podataka.Posipanjem pepela po glavi nije proizvodnja.I Kon proizvodi statističke ppdatke.Hićemo ne zavusne kontrolne elemente.Meni u banci inteza službenica na šalteru i čuvar pitaju zašto ovde plaćate račune kad je kod nas naj skuplja provizija (duplo skuplja od pošte,menjačnice,druge banke).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna