Info
01.07.2011.
09:08 > 17:32
Sudski slučaj, koji je u Njujorku pokrenut protiv bivšeg direktora Međunarodnog monetarnog fonda Dominika Stros-Kana zbog optužbi za seksualni napad na radnicu hotela, mogao bi da propadne, jer su istražioci otkrili da postoji sumnja u kredibilitet iskaza žene, prenosi "Njujork Tajms".
  • dodik

    01.07.2011 14:12
    Tacno
    NAMESTALJKA, osim toga sto je konkurent Sarkoziju, meni se jako dopao njegov komentar u filmu "Inside Job" o Bankarima. Verujem da se tim komentarom zamerio i mnogim Banksterima te me njegovo hapsenje nije ni najmanje iznenadilo i od prvog trenutka sam znao da je namestaljka. Elem, nije on tolko glup a ni 'napaljen' da bi rizikovao svoju karijeru. Ako je i bio napaljen mogao je 'ko sav normalan svet' da okrene telefon neke od luxuznih agencija za 'pratnju' i namiri se. ......... opasni su ti banksteri
  • Skali

    01.07.2011 11:21
    Prvi put kad sam cula za slucaj setila sam se filma "Firma" sa Tom Kruzom.
  • Andrla

    01.07.2011 09:43
    Od početka mi ova priča o silovanju sobarice deluje ne providno nego... Šta sve mogu da ti napakuju ako si nepodoban pa to je strašno šta se danas radi.
    Ne znam čoveka ni dal' je dobar ni dal' je loš, al ga na neki način podržavam jer imam osećaj da mu je sve to namešteno. Ostatak sumnje ipak ostavljam na to da je ipak uradio tako nešto, mada opet se pitam koliko bi čovek trebao da bude neuračunljiv da siluje sobaricu i da misli da će to tek tako proći. Sve mi deluje kao nameštaljka, al to je moje lično mišljenje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna