Autor: 021.rs

Info
13.04.2021.
16:59
U ustanovama socijalne zaštite i domovima za smeštaj odraslih i starih, koronavirus je potvrđen kod 238 korisnika i 289 zaposlenih, saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.
  • Otvarajte domove!

    13.04.2021 22:17
    Otvarajte Gerontoloski!!!!
    Stare u domovima drzite jos u zatvoru. Pod kljucem. 13 meseci. Upravnici, kako se vi osecate kao kljucari zatvora? Niste se setili da trazite da se ti ljudi puste na slobodu ili se pravite ludi jer vam je lakse da ih drzite u krevetima, pod sedativima?
  • NEMANJA

    13.04.2021 21:48
    u domovina zarazeni koronom
    Znali smo to, vi prodate bede. Zarazeni, zar ne? Ne, nego posledice od cepiva. Tu vasu bednu pricu ne veruju ni pacovi, kamo li pametan srpski narod, koji ste unistili na svim poljima zivota i delovanja,
    Sto ne idete u svoju ameriku? Sta cete tu? Ili, jos niste dovoljno unistili Srba. Kada sve Srbe pobijete, onda dolazite vi na red. Eto vam divnog primera kod vaseg lorda Vucica. Gde je sada? Sve je dao i izdao, napunio dzepove dolarima, pa sada nema ni to i nije nigde dobro dosao. I vama se to pise, to ce biti zadovoljstvo za ojadjeni srpski narod.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna