Autor: Beta

Info
18.05.2021.
20:38
Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) potvrdilo je danas da je osnivač fondacije Tijana Jurić, Igor Jurić saslušan u svojstvu građanina zbog izjava o "pedofilskom lobiju" u Srbiji.
  • 65+

    19.05.2021 11:32
    Sta ste ocekivali? Pa vidite sta Palma radi! Umesto da je procesuiran, i da drzavni organi provere, zastite svedoke...... ON nam iskace po TV ekranima ko av. Pljuje, optuzuje, tuzi i sudi ali niko iz SPS nije stao u njegovu odbranu. A ni pola Jagodine. DNO DNA
  • Lazar

    19.05.2021 07:43
    Istina je tu
    Sad su nasli Jurica da ispituju i nama plasiraju lazi. Sve oni znaju sta se u svakoj sredini desava, bolje od svih nas. Nisu problem ti policajci sto znaju, vec oni sto ne dozvoljavaju da se stvari stave na svoje mesto. Ti koji klimaju glavom kako politika naredi, jer ih je ona postavila a ne struka.
  • PP

    19.05.2021 06:47
    Mislim da ljudi nisu svesni koliko štete čini ovaj čovek.
  • Expert za slamu

    19.05.2021 06:39
    Paznu !!!
    - Ima ih .
    - Ko su ?
    - Znate vi ko su
    - Ne znamo vi ste rekli da znate
    - Ja sam rekao da znate jer sam rekao
    - Pa niste rekli
    - Pa nisam rekao jer sam izjavio
    - Sta ste izjavili ?
    - Da vi znate jer sam ja rekao
    - Pa niste rekli
    - Pa kazem nisma rekao nego sam izjavio
  • Nekosastrane

    19.05.2021 02:19
    Gubim veru!
    U početku su mi želja i volja ovog čoveka da uradi nešto za Srbiju i nas gradjane, majke,ćerke , žene i sve ostalo ulivalo veliku nadu, odjednom registrovani sajtovi za prodaju majci i još nekih sitnica, počinje duplje da ulazi i u druge priče, podseća me na Levijatan koji je pridobio simpatizere pomoću psa i drugih životinja donacija, kandidovali se na izbore od Juriša isto očekujem, da je na žalost svoju najveću bol zloupotrebio i uvukao se gde treba!
  • petar

    18.05.2021 22:26
    kakav smor... ima ličnu agendu koja je očigledna. bilo nečega ili ne, tema mu je važna i stalno će je potencirati.
  • Jonny

    18.05.2021 21:14
    Da nam je više njih kao što je g Jurić, pa bi se i moglo nešto učiniti.

    Ovako, nažalost i dalje će ti prokletnici da ordinirijau zaštićeni, jer im politička funkcija garantuje bezbednost. Što i vidimo, zanimanje doživotni političar sa privilegijama i policijskom pratnjom. Većina ukoliko bi ostala bez tih funkcija bi nestali u roku od par minuta. Zbog svih mutnih radnji koje su činili.
    Iako je medijski sasvim dovoljno pokriveno i ukazano na koje osobe je u pitanju. Nije ništa učinjeno.

    A što se tiče g. Jurića, on čini dovoljno i koliko može. Izgubio je jednu ćerku. Da li treba i drugu zbog ovih idiota?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna