Autor: Biznis insajder

Info
06.06.2021.
21:31
Neki zaposleni su toliko uživali u radu od kuće da bi radije dali otkaz nego se vratili u poslovne prostore, pokazuje nova studija.
  • Goran

    07.06.2021 11:52
    Jos jedan dokaz kolioko smo daleko od sveta u radnom pravu i odnosu prema zaposlenima, ali i potcinjenosti zaposlenih na sve sto im poslodavac naredi.
  • Clanak je

    07.06.2021 10:22
    Glup ko noga
    Prvo, u ove ankete su ubačeni likovi koji su verovatno programeri, menadzeri, i svi ostali koji sede po kancelarijama i čukaju tastature....gde su ljudi koji rade po radnjama? Koji su na terenu po ceo dan? Svaki dan smo bili napolju, ne bitno, korona prvi ili dvanaesti talas, dodir sa ljudima 100%, jer nam je takav posao. Od šefa smo dobili poruku u vidu, radite dok ne dobijete temperature, e tek onda mozete kući.... Naravno, ko nas sta pita, u tom trenutku, kad cela planeta ne zna gde udara. Al je zato ekipa iz kancelarija sedela kući, pila 4 kafe samo za pre podne, 3 meseca se minimum nisu pojavili na poslu. I imali sve beneficije kao da su na poslu. More mrs!!
  • Dragan

    07.06.2021 06:43
    Ah
    Zaposliti ih u rudnik.Bogatstvo neke države se meri po proizvedenom dobru i prodatom uz sve dažbine poreze,carine.Sedeti kod kuće i crtati smešne grafikone.Plus toga postoji poslovna tajna koja se ovim nikad ne objavljuje a bitna je za poslovanje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna