Autor: Tanjug, Danas

Info
22.06.2021.
12:14
Testovi za malu maturu su krenuli jutros ka Leskovcu i Vranju u pratnji policije, a roditelji i učenici treba da budu opušteni, jer su testovi lakši od probnog i svi svršeni osmaci će biti upisani.
  • Vlada

    22.06.2021 18:47
    Nista ne brinite roditelji, sva deca ce biti upisana i ako ( ni kriva ni duzna ) nisu nista naucila. Tako ce upisati i "fakultete" dobiti neke diplome a onda sa takvim znanjem ce moci samo da rade u drzavnoj sluzbi. Tako se postaje veran/ucenjen stranacki vojnik.
  • Zelenooka

    22.06.2021 13:44
    Postaviti pitanje ministru
    Da li može neko od vaših novinara, kad se već piše o maturskom ispitu, da postavi pitanje Ministarstvu prosvete i ministru lično, da li je humano da deca nakon nikakve školske godine na preko 40 stepeni sede u školama pod maskama 2 sata? Mora se napomenuti da većina škola nema klime u svim učionicama. To je nečuveno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna