Autor: Index.hr

Info
25.07.2021.
07:32
Još pre nekoliko meseci mediji su pisali da svetu predstoji period u kom će cecne automobilskih guma znatno porasti usled smrtonosne bolesti koja napada zasade kaučuka.
  • Ranko

    26.07.2021 12:59
    J**e se meni, ja ću sam izliti gume od betona. Em će biti primerene našim putevima em će se teško ukrasti to jest nikako.
  • Ahab

    25.07.2021 14:49
    Bahata igra besprizornih vladalaca.
    Prosle godine u prolece cena nafte je otisla u MINUS, a osim derivata koji su tada pojeftinili nekih 20-ak%, nista vise nije pojeftinilo.
    Sada sve cene idu gore pod izgovorom "povecanja cena nafte" iako je barel na svetskoj berzi jos uvek daleko od istorijskog maksimuma. Bukvalno sve je poslupelo-hrana, hemija, građevinski materijali, celici, gvozdje, zanatske i bankarske usluge, usluge prevoza da ni ne spominjem.
    Istovremeno, velika vecina ni ne oseca sve posledice koje pandemija u ovom obimu jednostavno mora da izazove u nekom trenutku, jer i SAD i EU nemilice stampaju novac bez ikakvog pokrica i pustaju ga u tokove. Zato inflacija divlja bukvalno svuda, ali se svi prave blesavi i trose kao pijani mornari.
    Jer, ukoliko bi objavili da je "car go", krenuo bi totalan i globalan haos.
    Trenutno stanje cini se odgovara svima-i nama zombijima i onima koji spolja gledaju u terarijum.
  • Dudarim II

    25.07.2021 14:06
    …ne podmazuju…
    Od proseka 2020… pa 2020 su plaćali da neko uzme naftu…
  • Рон Џереми

    25.07.2021 10:06
    Очекујем вакцине, другу, трећу, четврту дозу коју ће наравно платити буранија.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna