Autor: 021.rs

Info
10.08.2021.
10:59 > 11:38
Vaterpolisti Srbije, osvajači zlatne medalje na Olimpijskim igrama, vratili su se iz Tokija.
  • NEGO

    10.08.2021 14:17
    Jesu li opet po nalogu Prvorodjenog i platodavca provocirali Jokica? Koliko su me razocarali sa tim samo zato sto ce igrati u ovdasnjim klubovima (a zna se ciji je Sapic i ko je osnovao VK Novi Beograd), da kace druge sportiste koji su rasterali SNS odborne doceke i nisu zeleli da ucestvuju u ovoj Vucicevoj promociji ''uspesne sportske Srbije'', a koji su ulozili dosta novca u Sombor, Srbiju i donirali ko zna koliko preko fondacije Nikola Jokic i prijatelji. Nemate bazene, ljudi poput Cavica su oterani iz plivanja, a svakako je povezano sa vaterpolom, ali bitno da ste potkacili nekoga ko ne zeli da ucestvuje u politickim farsama (a znamo odakle su Sapic, Udovicic i jos njih nekoliko, cak je i Ikodinovic zasao bio, ali je brzo pobegao jer covek ocigledno ima neki integritet) a ko je itekako konkretno pomogao Srbiji, na stranu sto se i loptao za Srbiju u Riju, kvalifikacijama za Rio, svetskom i u raznim mladjim kategorijama. Vise znaci Jokicevo ulaganje u Sombor nego loptanje, skakanje i ostalo po Tokiju. Kada to shvatimo mozda budemo kao Finci, po neka bronza i bogat standard, a ne obrnuto. Ajde sad, uslikajte se sa Vodjom, poklonite mu neku medalju i dres, sto su vec neki radili...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna