Autor: Nova.rs

Info
12.08.2021.
13:33
Izvršitelji danas nisu uspeli da iz stana isele osamdesetogodišnju Draganu Milisavljević, profesorku Više škole likovnih primenjenih umetnosti u penziji.
  • A

    13.08.2021 11:28
    A
    A vi idalje podrzavajte ovaj rezim i kriminalni zakon idalje! Ovo se svakom moze desiti koliko god bili sigurni u svoje papire! Ako se nekom svidi vasa nekretnina ima daje nema! Ovo je za robiju jer kriminal cveta kao nikada do sada i koga ces da tuzis....dok odes na medjunarodni sud pravde ode kuca! Kao narod ovo MORAMO pod hitno spreciti!!! Zato glasajmo protiv ovog zakona i rezima koji sve ovo organizuje i podrzava! Druge nam nema ili da cekamo ko ce biti sledeci za neki racun od pre 20 godina.....? Vi birate!
  • Moj stav

    12.08.2021 20:59
    SRAM TE BILO drzavo tj sta god i ko god da je ono sto zovu drzava srbija (namerno malim slovima srbija)
  • Rile

    12.08.2021 19:26
    A ovamo delite kuće, po selima bagro.rešite više ženi problem.sramota
  • Nik

    12.08.2021 19:17
    Ovo je strašno! Da država dozvoljava ovakvo nasilje nad čovekom koji ništa pogrešno nije uradio(la). Kad budemo glasali, vodite računa da li neko nudi humanost, a ako ne, onda bojkot izbora.
  • Eto

    12.08.2021 18:55
    Žena je od prevaranta kupila tuđi stan, i mora ga napustiti.
    Država bi svakako zbog nesavesnog rada svojih službenika, čija je dužnost bila da provere dokumentaciju pre uknjiženja, trebala iz bužeta da isplati odštetu ženi za sav iznos.
  • compare

    12.08.2021 16:30
    EU: uzivanje u zivotu
    Srbija: izvrsitelji
  • Neko iz mase

    12.08.2021 16:18
    Pravi vlasnik
    Za krov nad glavom: zamislite da je neko falsifikovao dokumenta i prodao vaš stan nekome. Zamislite kako biste se osećali, otišli biste kod izvršitelja i želeli biste da svoj stan što pre vratite u svoj posed. Zamislite onda grupu građana koji vas sprečavaju da vratite svoj stan jer smatraju da kupac ima prava da ostane u vašem stanu.

    Pouka: Vi niste kvalifikovani da procenjujete ko je u pravu pa se nemojte ni petljati u posao javnih izvršitelja i ostalih pravosudnih organa.
  • Ivona

    12.08.2021 15:57
    @Smrdija
    Treba ih staviti na spisak, sve sa familijom, pa da vidimo kolika im je i kako stecena imovina, kada oteramo ovaj radikalski olos.
  • oteto prokleto

    12.08.2021 15:32
    Pa neće se njima vala pošten svet bahatiti u kupljenim kvadratima, ....mora se otimati, jer šta će onda ostati za Tomu Diplomu, kako će madam Dragica od Bajčetine bez dvorskog kompleksa i posluge, mora se renovirati Jovankina vila da ne bi kišnica zalivala Fikus, šta će onaj "mali" bez 24 stana na bugarskoj rivijeri, batica bez vile u Ženevi, zamislite da međed Dodo ostane bez vile na Dedinju???
  • milicica

    12.08.2021 15:20
    e sad
    Mislim da ima puno a znam par primera onih koji su bahati i nista ne placaju godinama iako imaju i te kakva primanja ali ovo jeste dno dna da nekog ko je dao pare, kupio,uknjizio nekretninu treba iseliti i to na pravdi boga u tim godinama.Drzava nek radi svoj posao, nadje prevaranta mada je prekasno ili otkupi stan od vlasnika mislim na pravog i zena ostane u kupljenom stanu inace trebalo bi stvarno na ulice jer pravna drzava je da uredjuje a ne isteruje nevine.
  • Smrdija

    12.08.2021 15:08
    Jezivo
    Mirjana Dimitrijevic. Zapamtite to ime.
  • Goran

    12.08.2021 14:53
    Stan
    Dali je gospodja bila ikod notara ,Pa onda bitrebao da on nadoknadi oni uzimaju pare nizašta
  • dule

    12.08.2021 14:33
    Jel se zna ko je pravi vlasnik stana i šta on sad da radi? Da li je kupovina išla preko notara, ako jeste da li znamo ko je to?
  • ex chapman

    12.08.2021 14:32
    institucije
    da li je moguce da jos uvek postoje ti privatni izvrsitelji i notari? to je lopovska banda a ne institucija
    moze u nekim normalnim, uredjenim i pre svega pravnim drzavama, da se neke funkcije koje inace treba da obavlja drzava, povere privatnim licima, koja su za to obrazovno, ali pre svega moralno podobna
    ali u drzavi gde je sve odavno otislo u ochin, davati PRIVATNIKU pravo da iseljava ljude, to je poput onih poternica sa divljeg zapada - traži se živ ili mrtav: u vecini slucajeva taj je zavrsavao mrtav jer je nagrada bila ista a posao mnogo laksi. plus su se tim poslom IZVRSITELJA na dviljem zapadu uglavnom bavili ljudi sa dugim iskustvom u ubijanju ljudi, pa im je ovo bas dobro doslo da mogu pod okriljem zakona da nastave sa omiljenom zabavom.
    e tako isto i ovi IZVRSITELJI - doskora su otimali kako su znali, a od sad imaju drzavnu potporu
    vratite izvrsenje u normalne ovire, pa onda mozemo da pricamo sta je opravdano a sta nije. zapravo to se pitanje tada nece ni postavljati, jer ce se u nadleznim institucijama i po zakonu odlucivati za svaki konkretni slucaj.
    o zlocinacko visokim tarifama izvrsioca ne vredi ni pricati. pa koja se to normalna drzava odrice tolikog prihoda? a da, pa nije cilj napuniti budzet nego privatne dzepove likova koji se lazno predstavljaju kao drzavni funkcioneri, a u stvari su lopovi koji vas potkradaju svakodnevno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna