Autor: Politika

Info
29.10.2021.
21:25
Putnici koji su očekivali da će im turističke agencije vratiti novac za nerealizovana putovanja moraće ipak da sačekaju novi rok.
  • Agencije

    30.10.2021 13:23
    Putovanje
    Uplatila za Grcku, put nije realizovan, novac nije vracen, a verovatno i nece. Uplatila i putovanje za Rusiju, agencija dala zamenslo putovanje ali kad su videli da ot toga nema nista, novac vratili. Samo sa njima putujem, ostali klasicni prevaranti
  • Ivan

    30.10.2021 11:24
    .
    Kakve drzavne subvencije,kakve uredbe?? Nek se 2.januara spremi vlasnik agencije, jer ja dolazim po svoj novac! Čitaćete vrv ovde o meni u crnoj hronici
  • Gorana

    30.10.2021 09:53
    Lopovska drzava
    Vecina agencija nije ni uplatila putovanja, nego je novac potrosila... Jos prosle godine sam verovalanda ce se izvuci, po principu Dafine i Jezde. Malo jache agencije, kad ih pitate sta imate u ponudi, oni kazu pogledajte na sajtu... Nit zanju destinacije nit sta prodaju. Magle onim agentima, a agenti magle putnicima.
  • Sale NS

    30.10.2021 09:00
    Procenio na vreme
    Sva sreća da sam ih na vreme nanjušio i otišao na silu u Grčku u neželjeni hotel, po sistemu "daj šta daš". Bilo je poluužasno, sami smo dokupljivali doručak ali smo iskoristili novac. Pristojnost me sprečava da ovde napišem ime poznate agencije i njihov odnos prema klijentima. Dunsteri obični!
  • Aleksandar974

    30.10.2021 07:11
    Nakon isteka novog roka,bice drugi rok.... Nismo se ni nadali da ce vratiti novac. Oni ce nuditi nove aranzmane,kako bi opravdali uzeti novac,a usput jos malo zaradili. Mozete to ili prihvatiti ili se oprostiti od novca koji ste dali.
  • /

    30.10.2021 00:43
    /
    niste hteli eu eto vam sada mafijasi
  • nsn

    29.10.2021 23:51
    Dug je loš drug
    Moj novac uplaćen još u decembru 2019. agencija/hotel su iskoristili, za pokrivanje troškova, likvidnost ... nebitno za šta, ali su iskoristili MOJ novac za uslugu koju meni nisu pružili i zbog toga treba da mi obračunaju i isplate kamatu za period od dve godine koliko moj novac "drže zarobljen"... ispadne na kraju kao da smo im pozajmili novac, a oni će da vrate kad budu hteli ... gde to ima osim u napednom Srbistanu
  • Prevareni turista

    29.10.2021 22:22
    Turističke agencije su uzele od klijenata avanse i 100%, uzele provizije od tog avansa i vrte taj novac i do 24 meseci i to sve za uslugu koju nisu obavile.Ne znam kako ih nije sramota klijenata koji su im dali novac i koji do toga novca neće skoro doći. I sada treba da ih država subvencioniše za njihov poslovni “neuspeh”. Ako nisu u stanju da budu likvidni ne moraju ni da postoje, ima sada dovoljno fabrika.Problem je sto one mogu da se zatvore u svakom momentu i da klijenti ostanu i bez usluge i bez novca, a oni bez ikakvih konsekvenci( trebali bi da garantuju sopstvenom imovinom kao STR)a i osiguravajuće kuće se peru sto je normalno. Nikada više našoj agenciji nikakav avans, kada je od naše agencije sigurniji booking,strašno.
  • Vlada

    29.10.2021 21:54
    Sad svi mi treba da odložimo naša plaćanja prema državi jer nemamo odakle! Setite se ovoga na izborima, narode!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna