Autor: Nova.rs

Info
10.12.2021.
17:35 > 17:44
Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal danas je otvorilo predmet za krivično delo proganjane influenserke Kristine Kike Đukić, koja je juče izvršila samoubistvo, a saslušan je i jutjuber Baka Prase.
  • Da li ste

    11.12.2021 07:53
    Vi realni?
    U ovoj zemlji skoro 6 miliona ljudi omađijano gleda tv sadržaje treš televizija. Dok mame bulje u ekrane raznog formata i na raznim mestima, gledajući zadruge, parove,... Deca bulje u svoje ekrane da ih ne bi uznemiravala. Ista situacija je svugde. Nije do dece, do nas je. Oni uče po modelu. Čije ste obraćanje gledali pre neko veče? Iako se svi gadite.
  • Zalosno

    11.12.2021 06:23
    Nase drustvo
    Vecina onih Koji komentarisu ovde me iritiraju na dnevnom nivou,moj problem je sto ipak zelim da procitam sta misle oni Koji zive pored mene,cist mazohizam,a resenje je jednostavno klik na krstic u desnom gornjem uglu I nema vise.Tako je sa svim drustvenim mrezama,imas izbor da na njima ne budes,Ako ne citas I ne kliknes na to,sva mrznja ode u nistavilo,gde I pripada.Saucesce porodici.
  • Pera

    10.12.2021 22:03
    Roditelj koji ne prati modu
    Vlogeri, blogeri, jutjuberi, influenseri zanimanja koja su nastala poslednjih par godina.
    Užas. Žive od klikova, lajkova, pljuvačine.
    Ukinuti sve društvene mreže deci do 16 godina za početak.
    Roditelji obratite pažnju šta vam deca gledaju i lajkuju.
  • neko

    10.12.2021 21:58
    Nije ali bas nikakva steta da malo odlezi, sem ovakvih stvari zasluzan je za zaglupljivanje klinaca vec predugo, a definicija takvog uticaja tek ne postoji.
    Nije mala stvar da stotine hliljada nesvesne dece misli da je u redu ponasati se tako. Oni su mu i jedina publika, svojim pracenjem mu donose te prihode koje ima a za uzvrat im razvoj ide u minus pravcu.
  • Sale

    10.12.2021 21:13
    Ne znam kako roditelji dozvoljavaju deci da prate taj trash sadrzaj od praseta i jos ih vode da vide tog bahatog balavca..
  • Prestravljena

    10.12.2021 21:12
    Gde sve ovo vodi
    Tuga, neverica, strah, bes. Evo to je kod mene kao roditelja izazvala ova vest.
    Neka počiva u miru devojka. Saučešće porodici.
    A što se tiče privedenog mladića, čuj Baka Praseta, koji tek njega komplaksi drmaju? Dete sveštenog lica. I sad bi ja trebala da verujem u doborobit uvođenja veronauke kao obaveznog predmeta u škole? More, ....
  • dijasporac

    10.12.2021 20:53
    @/
    /
    10.12.2021 • 18:55
    Jeste, to im je "posao", publicitetom negativnim ili pozitivnim dizu broj pratilaca i pogotovo broj pregleda. Sem "uspesnosti" u drustvu broj pregleda je direktno povezan sa novcem koji im kaplje sa youbea-a, a za sve to danas bi vecina mladih uradili sve, ama bas sve.

    Youtube (i sve ostale platforme) ima svoju politiku zastite prostora njihovog kanala koja je kako u skladu sa zakonima tako i sa reagovanjima javnog mnjenja pa tako tesko moze proci bilo kakva diskriminacija - ako nisu dobili prijavu o vredjanju nastradale devojke od strane Praseta onda znaci da je ona nije podnela jer joj je to podizalo broj pratilaca.

    Prase jeste proizvod Srbije ali interMet je pun takvih likova od Koreje do Argentine a da li je imao "pomoc" drzave pri proboju cisto sumnjam, zasto bi neko njega odabrao cak i da ume da ga "probije". Jednostavno, ubo je ono sto lozi klince na Balkanu i to iskoristio do maksimuma, njegove price su besmislene, fore jos besmislenije... ali sta cemo, nasa deca su takva, smatraju da ga vredi pratiti.
  • Ne palite se

    10.12.2021 20:09
    ...
    Rešiće to SPC.

    Buling je sveprisutan, niko ne obraća pažnju, a roditelji nisu svesni šta deca preživljavaju preko mobilnih telefona u online okruženju.

    Nek počiva u miru, sirota devojka.
  • Joca

    10.12.2021 18:55
    Ovo koliko je strašno toliko je i neshvatljivo.

    Influenser, jutjuber, neko ko se naziva Baka Prase je osoba od uticaja?
    Možda prosto imam suviše godina.
  • Mario

    10.12.2021 18:55
    Jednostavno
    Svi u zatvor i to na duzi period.
  • /

    10.12.2021 18:55
    /
    @dijasporac
    nije im to posao.
    ima onih slucajeva kada su tuberi koristili govor mrznje ili prouzrokovsli nesrece da im je gledanost opala ili su im nalozi ukinuti.

    decko je proizvod srbije. nemoguce je imati toliko pregleda bez 'pomoci'.
    kao i ceca
  • Iva

    10.12.2021 18:36
    Neverovatno
    Da država godinama nema volje i snage da se izbori sa jednim klincem koji divlja i čije divljanje pravi nesagledivu štetu mladima...ok, jadni smo i bedni, to znaju i vrapci na grani, ali ovo je dno dna ako ni to nisu u stanju....
  • Bravo za tuzilastvo

    10.12.2021 18:16
    za visoko-tehnoliski kriminal
    Makar u ovom slucaju! Divno sto su dali nalog Policiji za ispitivanje za krivicno delo proganjanja ove mlade devojke koje je dovelo do samoubistva! Ovo proganjanje ocigledno, nema nikakve veze sa politikom i to je razlog za tsko brzu reakciju tuzilastva! Moglo bi da se sumnja da je devojka zrtva onoga sto se zove "gang stalking" ili psihotroni terorizam! To je zaista moze se reci danas na Medjunarodni dan ljudskih prava - najstrasnija povreda ljudskih prava moguca! Negde se moze naci gang stalking=organizovano ubistvo! Nasa policija zna dobro sta je to a i Vise tuzilastvo! To i kod nas i te kako postoji! Samo tuzbe onih koji optuzuju vlast za to - nemaju potkrepljive dokaze!
  • dijasporac

    10.12.2021 17:57
    Njihov "posao" je da se medjusobno optuzuju i zezaju jedni druge, zbog toga im i raste broj pratilaca, za sta konkretno mogu njega da optuze? Mnogo veca kazna bi mu bila da sam Youtube zatvori njegove kanale zbog vredjanja, uznemiravanja i nedolicnog ponasanja, ovako mu vlasti u Srbiji ne mogu nista jer sam Youtube dopusta takvo ponasanje. Zbog scega moze samo da mu skoci broj pratilaca i pregleda videa. Ovo mi dodje kao ona cuvena recenica Tomislava Nikolica "tuzicemo i taj Intermet samo da moji advokati otkriju njegovu adresu".
  • Milan

    10.12.2021 17:44
    Sad mogu samo da ga saslušavaju kad se nisu borili protiv takvih kao on na vreme.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna