Autor: Beta

Info
06.02.2022.
14:01
Evropska ekonomija je primetno usporila u poslednjem tromesečju 2021. godine, usled novog skoka broja novih infekcija korona virusom, problema u isporuci robe i rasta cena energenata.
  • Andrija

    22.03.2022 13:14
    Rešenja koja se ne primenjuju
    Čak je i Grad Novi Sad stao iza inicijative da se Veljku Milkoviću, novosadskom autoru i pronalazaču, dodeli Nobelova nagrada, a za pronalazak koji rešava (ili umnogome pomaže u rešavanju) energetskog pitanja planete. Odavno patentirani dvostepeni mehanički oscilator daje 1200% energije na izlazu i može se pretvoriti u skoro pa perpetuum mobile (pravi, navodno, ne može da postoji): Ko još za ovo ne zna, neka pogleda na www.veljkomilkovic i neka se uveri. Rešenja postoje, ali svima kao da su nafta i gas udarili u glavu, pa ih ne vide!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna