Autor: FoNet

Info
23.02.2022.
22:27
Ministar ekonomije Robert Habek rekao je da Nemačka može da preživi bez ruskog gasa.
  • LOVRA VEREBI

    07.03.2022 15:27
    Za Bili Pitona
    Da je kosmičke pravde ,Bemacka bi od 1945 bila mala zemlja ,poslušni i ograničena, nikada se neće smiriti.
  • Danillo

    25.02.2022 14:21
    Gas
    Sigurno ce ga svabe uvoziti iz Srbije.
  • Bili Piton

    24.02.2022 03:29
    Zao mi Svaba
    Dakle, ovako: dedu mi je 1941 prijavio komsija Nemac kad je pobegao iz ustaskog zarobljenistva. Lokalna policija, koju su takodje cinili Nemci, tukla ga je skoro do smrti (Jeste, "Salas u Malom ritu" je sniman po istinitim dogadjajima), ali onda ipak pustila jer nije bio komunista. Drugi pradeda se borio protiv Nemaca na Solunskom frontu. 1999 ja sam ratovao protiv NATO, znaci protiv tih istih Nemaca... ali moram da kazem da mi je zao sta Nemcima rade Ameri i Zelembaci koje oni direktno sponzorisu. Dok Zeleni nisu bili na vlasti primali su lovu od Amera. Ne bih da povlacim paralele, ali...
    Da li smo preziveli sankcije 90-tih? Vecina jeste. Neki su jeli koru s drveca one gladne 1993. Da li bi velika vecina zelela da se ta vremena vrate? Znate odgovor. Nemacka moze da prezivi bez ruskog gasa ali moze da se oprosti od konkurentnosti na svetskom trzistu (gas se ne koristi samo za greajnje, naprotiv); postace samo jedna mala poslusna americka prcija, sto Zelenima i jeste cilj. Cilj je naravno i da sve ostale zemlje, ukljucujuci Srbiju, uvedu sankcije Rusima i postanu zavisne od Amera.
  • tom

    23.02.2022 23:39
    iluzija
    Zbog Piscevog zakona gradnje kuca postalo ovde ne moguce pre skupo zbog ekoloskih mera koje se moraju postovati a Atomske centrale iskljucene Robert Habeck je sanjac veze sa Ekonomiom nema Unistavaju Auto industriju a Zemlja zivi od toga to sve govori o sposobnosti tih Zelenih Politicara .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna