Autor: Tanjug

Info
12.03.2022.
21:37
Evropska unija neće se vojno mešati u situaciju u Ukrajini, ali će nastojati da nanese štetu ruskoj ekonomiji, poručio je šef diplomatije EU Žozep Borelj.
  • Borelj

    13.03.2022 15:40
    Gospodine, naučite, pročitajte ,zapisano je ko je sve slomio rogove na Rusima nemojte da zbog vaših suludih političkih poteza strada običan narod.
  • Zovem se Stevo

    13.03.2022 14:12
    Inače
    Zašto niste odmah to uradili. Šta do kraja godine, zar ne vidite s kim imate posla.
  • Naravno

    13.03.2022 09:10
    Kao i do sada
    Kao i do sada, ništa javno, već mučki, iza leđa, podlo i pokvareno. Tu lekciju smo naučili, a Rusi za vaš podli skript znaju.
  • x

    12.03.2022 23:44
    x
    Nece se vojno mesati a stizu tone najmodernijeg naoruzanja iz SAD i evropskih clanica NATO,cak i skandinavskih zemalja koje nisu clanice NATO. Koliko je samo dobrovoljaca i stranih drzavljano otislo da ratuje na strani Ukrajine. Ovo nije rat Rusije i Ukrajine, ovo je rat Rusije i NATO koji koristi Ukrajinu kao proxy stranu.
  • Đorđe

    12.03.2022 23:29
    Da imate i mali časti, prvo ste trebali zaštititi Ruski narod u Luganskoj i Donjeckoj oblasti,kojeg već godinama ubijaju i proteruju ukrajinski nacisti, trebali ste među svojim redovima izvesti pred neki pravedan sud ,sve zločince koji su kršeći sva međunarodna prava bombardovali saveznu republiku Jugoslaviju u čemu su učestvovale devetnaest najjačih zemalja na čelu sa zločinačkom Amerikom, gađajući civilne objekte osiromašenim uranijumom i grafitnim bombama uništavajući elementarne uslove za život jednom malom i siromašnom narodu, a sve za rad vaših ličnih interesa, to ste sada slično pokušali i sa Ruskim narodom u Ukrajini, ali njih hvala bogu ima ko da zaštiti i nadam se da će vas to skupo koštati

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna