Autor: Beta

Info
26.03.2022.
22:43
Portparol Kremlja Dimitrij Peskov izjavio je da je iznenađen da optužbe na račun predsednika Rusije dolaze od Džozefa Bajdena, navodeći da je upravo on pozivao na bombardovanje Jugoslavije.
  • Ruza

    27.03.2022 11:34
    Pa nije isto kad bombarduje NATO, ili Rusi. U glavama amerikanaca. Volela bih da ovi u evropskoj uniju saberu koliko su ljudi u svetu pobili amerikanci i na ciju se stranu stavljaju. Nema opravdanja ni po kojim izgovorima ubijati ljude i kao pomagati im da se svrgnu tkzv diktatori. To mora biti volja tog naroda koji tamo zivi. Ako se ne bune oni, sta kao amerikanci zabrinuti. Oni samo dodju sve razore i ostave pustos a obicom coveku jos gore. Nema opravdanja!! Ni za koga.
  • Slucaj

    27.03.2022 08:17
    Molila bih da se ne pre.ebavaju preko nas, dosta nam je bilo. A ako bas hoce analogiju, onda bi Nato trebao da bombarduje Rusiju, iz istog razloga kao i nas.
  • A3

    27.03.2022 07:24
    Setite se Olbrajtove
    Bajden pljuje žuč. Omatorio je pa mu je to jedino zadovoljstvo.
  • Razmislite

    27.03.2022 04:13
    u sta nas uvlace Rusi
    Ove godine postavili su na americkoj ambasadi u Moskvi "Nas i Srba 200 miliona"! Posle 23 godine od bombardovanja, nas su se setili sada na ovakav nacin, direktan i njima u korist! Sada se za ceo svet, zgrozen ovim divljastvom nevidjenim, sa perspektivom razvoja dogadjaja mnogo strasnijim od rusenja, zlocina i genocida koji su se odvijali u "omanjim otadzbinskim ratovima", rusi i ubija Ukrajina i to se povezuje sa nama! A jad i sadrzaj ovog prostora - zadovoljan! Brane nas Rusi posle dve decenije tako direktno, vojnom silom i u nase ime proteruju i ubijaju one koji su samo pobegli od njih i njihove dominacije i diktature i nemaju nikakve veze sa bombardovanjem Srbije! Sa druge strane, oni koji su do bombardovanja doveli, imaju podrsku zapada i na ovim izborima! Da li vam se cini da svi oni zajedno smestaju Srbiji - podrzavanjem ove "bagre" na vlasti? A mozda se to i zasluzilo!
  • ARJ PVO

    26.03.2022 23:45
    Ja sam bio '99 dežurni u komandnom centru brigade kada je Primakov preletao Frušku goru za Bgd da pregovara sa Miloševićem.
    Imao sam problema da doprem do raketaša na grebenu, na sve moguće načine- žicom, redovnim telefonom, preko komšija ...
    Neposredno pred sam najavljen prelet, bukvalno par minuta, sam uspeo da ih obavestim da ne gađaju, uz naravno duhovite opaske.
    Sada gotovo da mi je žao.

    Licemeri ruski! Isti ste bre!!!
  • Skoro kao ekspert

    26.03.2022 23:39
    A, evo, i braća Rusi su se setili da nas zaštite od bombardovanja '99!
    Pa zar nije malo kasno sada? Ili sada i vama odgovara a onda niste hteli da se zamerate?
    Hajde da se malo još podsetimo šta i kada u istoriji su nama Rusi pomagali:
    - 1878. kroz San- Stefanski Ugovor su se zalagali da cela Juzna Srbija pripadne Bugarskoj
    - 1888. tokom srpsko-bugarskog rata naoruzali su Bugare do zuba
    - nisu naoružali Srbiju pred I sv. rat
    - nisu pomogli prebacivanje Srba na Krf
    - nisu naoružali Srbe pred Solunski front
    - ubili su više naših vojnika '48 - '52 nego svi ostali do danas
    - nisu stavili veto na sankcije '92
    - Moskva međunarodno priznala Hrvatsku pre Sjedinjenih Američkih Država!
    - koliko je oružja dostavljeno Hrvatskoj jer su Rusi svojim transporterima AN-124 Ruslan i Iljušin IL-76 realizovali preko 160 letova sa prosečno po višendesetina tona tereta po letu. Vazduhoplovno-transportna operacija koja se izvodila od 1992. do 1997. godine nazvana je kodnim imenom "Pero",
    - poslali su Hrvatima S-300 na vojnu paradu u maju '95
    - godinu dana nakon Oluje odlikuju Franju Tuđmana Medaljom "Georgij Konstantinovič Žukov" za zasluge i doprinos antifašističkoj borbi
    - '99 nisu iskoristili svoju poziciju u UN da izglasaju rezoluciju protiv NATOa a sada vidimo i zašto
    - Srbija nije dobila nikakvu vojnu pomoć od Rusije
    - pozvali su Mesića na proslavu 60. godina pobede nad fašizmom
    - Vladimir Putin je 2005. godine odlikovao predsednika Hrvatske Stjepana Mesića za doprinos borbi protiv nacizma
  • Лиманац

    26.03.2022 23:32
    Србија и Русија
    Русија разоткрива америчко лицемерје, и то уз подесећање на НАТО агресију на нашу земљу. Где су сада они који питају „Kada su to nama Rusi pomogli”?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna