Autor: Beta

Info
27.03.2022.
21:06
Ekološki ustanak naveo je u pismu predsedniku Kine da su kompanije iz te zemlje "saučenici u stravičnom trovanju koje ostavlja nesagledive i nepovratne posledice po zdravlje građana Srbije i prirodu".
  • Bravo

    28.03.2022 07:24
    Sledite ovo iskustvo
    To otvoreno pismo sada dostavite svim ekoloskim organizacijama sveta! Onda ce pismo imati smisla! Naravno i svetskim medijima! Evo predloga: saljite ga na imena svih novinara sveta koji.se bave ovom temom! Jednostavan posao! Jedan dan! Neka bude korisno u 5% slucajeva! Ne treba nikada odustati od borbi za ideje za koje znamo da jesu prave i da se za njih vredi boriti! Jedna od njih pored ekologije i jos mnogih...je i "stop gang stalking", ali ona jos nije zazivela medju Srbima, ne kao samo cinjenje tog zlocina, vec kao borba protiv "najveceg zla koji je covek smislio protiv sebe samog"
  • Aktivista sa Futoške

    27.03.2022 21:47
    Nemate pojma koliko mi se ovo dopada.
    I suština pisma ali i forma.
    Baš me interesuje da li će uopšte stići odgovor a i ako stigne- koji će biti.
    Bravo!
  • Džoker

    27.03.2022 21:45
    Bravo majstori! To!

    Došlo je vreme da se cela Srbija oslobodi iluzija i zabluda.

    Idemooo!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna