Autor: Beta

Info
10.04.2022.
17:29
Pokret Ekološki ustanak, koji je deo koalicije Moramo, ocenio je da Gradska izborna komisija (GIK) proizvoljno tumači zakon.
  • tradicija

    10.04.2022 20:45
    kvaliteta
    odnosno namestanja. ima i drugi aspekt - vrlo se dobro vrsi pracenje kako ko glasa. pogotovo na zicere - bio sam licno neformalno pitan ko je glasao protiv nekog ko zna kakvog referenduma (ja sam bio) uz cudjenja tipa kakve to izdajice mogu biti i da mozda nije to bio moj cale (nije, on glasa uvek po liniji i po iskustvu).
    Tu je bio moj pokojni deda legenda - uvek je glasao i uvek precrtao ceo glasacki listic.
    Dokle god postoji taj udbaski deo koji je mnogo rasireniji nego sto ce bilo ko priznati, nece biti pravih izbora.
  • Nikola

    10.04.2022 20:24
    Toliko o postenim transparetnim izborima. Izbori se izgleda "posteno" namestaju. A predsednik GIK ako ceka sta ce da mu kaze "gazda" i kako da namesti izbore nije zasluzio ni da bude vratar u GIK-u.
  • VLADA

    10.04.2022 19:07
    Bruka
    Ovo je nedopustivo!!!!
    Verujem da ima casnih ljudi u GIK-u!
  • rale

    10.04.2022 18:20
    Svi koji misle da se rezultati izbora ne nameštaju u određenom procentu su naivni. Imate glasove preminulih, 'sigurne' glasove iz javnih preduzeća, skupljene potpisane glasove koji su plaćani pre izbora. Možda nije veliki procenat, ali dovoljno je da se izbori nameštaju i šteluju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna