Autor: Beta

Info
05.05.2022.
06:30
Ekshumacija i obudkcija tela bivšeg predsednika Stranke pravde i pomirenja Muamera Zukorlića biće obavljena u petak, 6. maja, najavio je njegov sin Usame Zukorlić.
  • Megido

    05.05.2022 15:18
    A kakva je korist?
    Kakva je korist od toga i da porodica sazna da je Zukorlić otrovan? Koga će optužiti? Šefa kuhinje? Politika je u sve upetljala prste i to je neminovna činjenica. A preminuli Zukorlić može opet živeti, jer su Isus Hrist i njegovi apostoli govorili o uskrsenju na rajskoj Zemlji (Jovan 5:29, Dela apostolska 24:15, Otkrivenje 20:5). Tada neće biti važno na koji način je neko preminuo, već šta će ovaj put uraditi sa neverovatnim poklonom koji mu je Bog dao po drugi put - životom!
  • Banderaš

    05.05.2022 13:43
    Udbaško blato
    @Zoran
    Ne sudim ja,već ste Vi taj koji tvrdite da je gospodin Zukorlić umro od srca. Exshumacija se može odobriti(od suda) samo sa osnovanim dokazima(u ovom slučaju postoje potvrde od 2 nezavisne inostrane labaratorije) o trovanju(nasilnoj smrti) poštovanog gospodina Zukorlića koji ne bi bio prvi ko je ubijen na srpskoj političkoj blatnjavoj sceni kojoj vlada jedan čovek i gde su tužilaštvo,policija,državni organi uzurpirani od tajkunsko mafijaško dilerski klan.
  • Pravda

    05.05.2022 10:08
    @Sale NS
    Možda zbog straha...?
  • Sale NS

    05.05.2022 09:45
    Pitanje za porodicu?
    Ako ste bili sigurni i znali ili makar sumnjali da su ga otrovali, zašto niste ODMAH reagovali?
  • Dragan

    05.05.2022 09:40
    Procedura
    Botine raspale. Procedura je utvrđena zakonom koji je u skladu sa svim standardima i ista se primenjuje i u najrazvijenijim državama. Retki su ljudi tolikog intelektualnog potencijala kao rahmetli muftija, pokoj mu duši. Dali je i zašto bi neko hteo da mu naudi ostavimo stručnjacima da utvrde.
  • Zoran

    05.05.2022 09:06
    Bolest
    @Banderaš

    Smrt dotičnog nije bila sumnjiva i zatio nije rađena medicinska analiza, umro je od srca a to je kao prirodna smrt. Vi već sudite, šta vi ima da sudite dok se ne utvrdi ekspertizom da li je trovan ili ne!
  • Peko

    05.05.2022 09:00
    Zeko
    a sta ocekivati od drzave koja je modelovana po ruskom modelu. Gde su kriminalci i kriminalne bande iznad institucija koje bi trebalo da nas brane od istih? Korupcija, kriminal sve je to ista prica, a kad se neko nadje na putu i ne spada u pleme, ili talasa, onda se desi da tog mrak pojede.
  • Banderaš

    05.05.2022 08:09
    Jadan covek,jadni mi
    Jadno je i strašno sve što se dešava u srbiji,ali je ovaj stravican dogadjajvrhunac blata u kojem se nalazimo!! I sama sumnja da je gospodin Zukorlic otrovan(ubijen)je strašna,a da neko dozvoli da se telo sahrani bez obdukcije je malo reci neodgovorna,ali da se zahteva medjunarodna komisija u istrazi potvrdjuje sta znaci kada politika preuzme svu moc u svoje ruke jednoga coveka koji i gradi,i leci ,i poradja,i sudi,odlucuje o finansijama,o tome ko je dobar,a ko nije povoljan. Ovaj je dogadjaj tuzan za sve nas,nasu slobodu i našu mracnu buducnost.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna