Autor: FoNet

Info
13.05.2022.
22:43
Autonomni ženski centar upozorio je da je u Srbiji od početka godine ubijeno 13 žena, od kojih osam u porodično-partnerskom odnosu.
  • Savk

    24.07.2022 15:50
    Moc nad zrtvama
    Zrtvama se ne veruje kada ostanu zive.Veruje se onima koji daju lazne iskaze.Neznam kome je gore ili onima sto su otisle na onaj svet ili onima sto su ostale zive.Moje licno iskustvo posle nasilja zivot pakao pun ponizenja pun nemoci pun bolesti a takav zivot mi nije trebao sve je moglo biti spreceno.Nasilje nije porodicno.Pitam se zasto sam to dozivjela i zbog čega ne samo ja nego moju bol i patnju prolaze i moji bližnjiGutam nepravdu gutam smrad iz njihovog placa koji se necisti sest godina trpim bol nad mojom nemoci oni uzivaju i smeju se u lice i meni i majki od 84 godine.Sve im je omogućeno .
  • Zivot zrtve

    15.05.2022 18:05
    Ma sta radi tuzilastvo kad zrtva prijavi ako ostane zva gona zrtvu .Zrtva prijavi nasilje prijavila sama sebe .Nema mira zrtvi ni na na ovom svetu.
  • Uroš

    14.05.2022 06:58
    Nije zanemarljivo
    Nasilje je nedopustivo sa obe strane, i tako ga treba posmatrati, a ne samo žene.
    Inače, "skor" je 8:2!
  • Potpuno

    14.05.2022 06:49
    isti znacaj
    ... treba dati svima ubijenim u ovoj zemlji. Koliki je jos broj ubijenih muskaraca? Koliki je broj ubijene dece?
    Najveci znacaj treba pridati svim ubijenim iz politickih razloga u sta treba uvrstiti sumnjive smrti, bilo da su ubistva, trovanja ili samoubistva!
    To je imperativ!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna