Autor: FoNet

Info
28.05.2022.
22:19
Žene sa invaliditetom, posebno mlade, izložene su dvostruko većem riziku da budu žrtve nasilja, najčešće porodičnog, izjavila je Ivana Zelić koordinatorka SOS službe organizacije "Iz kruga Vojvodina".
  • Savka

    10.07.2023 11:14
    Za institucije su oni heroji koji napadnu zrtve,koji odu da lica mjesta,koji progone zrtvu poslje nasilja da im robuje po sudovima,oni koji dalju netacan Ziro racun da zrtva plati sudske troskove na taj Racun,koji su naknadno podneseni 28.02.2023.,Osnovni Sud Stara Pazova,kakav Ziro racun takvi iskazi,na kojima se donosi presuda
    ,Zrtvama se ne veruje nslazu se iskazi ,sa onima koji su za njih heroji ,a mi krpe za brisanje tratora i betonskih podloga.
  • Savka

    29.06.2023 22:42
    Mučno,surovo...
    Mucno je gledati surovost nad zrtvom nasilja 1938 god,ta surovost nema kraja ,heroji rade svoj posao,naknadno podnose sudske troskove i salju netacan Ziro racun zrtvi,zahtjeva . Gospodo da li ce i za ovo biti zrtva kriva?
  • Herojstvo kako za ko

    31.05.2022 21:42
    Herojstvo da se nasilje nesprecava.Niti bi mi tko preprečio put i dossao se na kucu tuci i izenu bolesnu koja je 1938 godiste to je jedno veliko herojstvo.Herojstvo je to moglo biti spreceno.Nasilje nije porodicno.Heroji su oni sto su mi ovakav zivot priredili meni i majki od nasilja do smrada i korova sve su zrtve krive.Herojstvo je da zrtva sjedi pred sudom dva sata i tamo je poslata preko veze nemocna da pristupi u sud u parnici .
    Herojstvo je 1938 godište a ne nasilje spreciti.Herojstvo je zrtve ostaviti bespomoćne i po putu i dvorištu .U takvom herojstvu samo mogu zivjeti zrtve kojima smatraju da im ta zasluga pripada od nasilja do osude nista slučajno.
  • milenko

    29.05.2022 06:48
    slika i prilika
    Slika i prilika ovog ''divnog, demokratskog,srBskog,pobožnog, itd.'' društva-naroda !!!
  • realno

    29.05.2022 01:27
    Mučno je čitati ovu surovost, mora se čovek upitati kakvi to mogu biti ljudi/žene nasilnici, monstrumi. Nasilje u porodici, pa i personalni asistenti, kakvo ludilo.
    A ovo ne treba osuđivati,
    "Kako je istakla, na njih se često gleda ili kroz sažaljenje ili kao na superheroje za sve one obične stvari koje urade.
    Smatra se da je super heroj ako se udala, ostvarila u ulozi majke ili završila fakultet i školovanje, tako da dosta treba raditi na tim stavovima, naglasila je Zelić."
    u kakvom okruženju i atmosferi živimo, sa tolikim nasiljem i ponižavanjem, uspeti, to jeste herojstvo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna