Autor: BBC

Info
01.06.2022.
21:33 > 21:47
Porota suda u Virdžiniji proglasila je i Amber Herd i Džonija Depa odgovornim za klevetu u svojim tužbama jednih protiv drugih, javlja CNN.
  • Aleksa

    02.06.2022 07:29
    Videlo se na sudjenju da americke "zvezde" u privatnom životu imaju bahato ponasanje i razmišljanje nivoa Zadruga.. Jadni su do bola, ona malko jadnija od njega, ali tu su negde.
  • Jelena

    02.06.2022 07:27
    @xyz,
    a sta si ti mislio/a?
    Znas li koliko novaca taj Dep donosi filmskoj industriji vec decenijama? Koliko treba da si glup da pomislis da ce miljenik nacije da bude prepusten na milost i nemilost nekoj Amber?
    Meni licno je on fantastican glumac i jedinstvena pojava u moru americke komercijale, rekla bih cak i neodoljiv...
    Droga ga jeste uzela pod svoje ali onda se u takav brak ne ulazi ili se izlazi bez pompe i advokata.
    Sta je trazila to je i dobila.
  • Z13

    02.06.2022 07:25
    Ima rešenja
    Sad neka oboje angažuju Đuku i podnesu žalbe.
  • Xyz

    02.06.2022 00:03
    Nesrećni par u glavi 1
    Ovo sudjenje je pljuvanje u lice svim siromašnim ljudima koji imaju trunku dostojanstva. Kroz postupak smo videli da je Džoni Dep po mom misljenju prosečan glumac, po mišljenju drugih zvezda, ipak daleko bolji glumac nego čovek. Neslaganja u porodici su uzrocno posledicna veza. Napusti fenomenalnu ženu i dvoje male dece, spetlja se sa lepoticom 30 godina mladjom... Pri tom ne prestaje da koristi narkotike, non stop je na nečemu ili je to trava ili je koks ili je zajedno sve sa alkoholom. Narkoman nije čovek koji je psihički stabilan i svega se seća. Na snimcima je prilično nasilan lupa, udara... Sto ga je trpela... Znamo svi za viper room, razvaljivanje od droge sa Kejt Mos i za predoziranje glumca Rivera F. A tek prica Amber je loša, verovatno zlostavljan kao dete, ovaj slucaj bez dokaza, a verujem da joj nije bilo lako da živi sa zavisnikom i uprskala je sve šanse da se neko nepoznat žali na porodično nasilje. Ona se preigrala u manipulaciji, jer je mislila da je ljubavnom vezom sa Dzonijem rešila sve probleme. A nije ih rešila već je dobila pun prtljag boleština. Loši advokati, savetnici, veštaci... Ja da sam kojim slučajem sudija naterao bi ih da rade u centru za odvikavanje od narkotika-skidanje na suvo Dzoni i psihološko savetovalistu-salter i administracija volnterski najmanje 5 godina... Svaki dan... Pola Afrike nema vode oni se bahate, mega pint of wine... Znaci da ih više niko nikad ne angažuje ni za reklamu za toalet papir. Kao da su ih sa dna kace zahvatili..
  • Sanja

    01.06.2022 23:44
    Završne reči su BILE u petak.
    A neće ni on dobiti 15 miliona već 8,35 miliona tehnički. Dobija 10 kao odštetu i 5 kao njenu kaznu ali je taj deo u Virdžiniji maksimalno 350000, stoga dobija samo 8,35 miliona (kad se prebije sa ona njena 2 miliona, none pun intended). A jedna teorija koje objašnjavaju ta 2 miliona je to što je većinska porota verovatno morala da da bar nešto ovima koji su bili za Amber i to na tu izjavu za nameštanje izgleda penthausa pred dolazak policije, jer od svih navedenih izjava ta može biti jedino preterana i neopravdana.
  • Tristan

    01.06.2022 22:37
    Jeste, oboje su krivi ali dđžoni za dve milje a amber za 15 miliona. Ona je krivlja.
  • Лиманац

    01.06.2022 22:08
    Три прста
    Пуна подршка Џонију Депу!
  • Инспектор Вишекруна

    01.06.2022 21:48
    Циркус
    This is the day you will always remember as the day you almost caught Captain Jack Sparrow!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna