Autor: 021.rs

Info
12.06.2022.
13:33 > 13:37
Povodom obeležavanja Dana MUP-a i Dana policije danas je na svečanosti u Štark areni u Beogradu 1.516 novih pripadnika policije položilo zakletvu.
  • Pikac

    12.06.2022 17:05
    Mašala
    Slava Vučiću i Vulinu! Sad više ne moramo zaključavati kuće i stanove, imaće ko da nas čuva! Kriminalci, pazite se, kursisti će vam doći glave! Vozači, ne brinite, saobraćajci će vam se uvek naći da pomognu kad je kolaps, kad vam treba neka informacija u vezi saobraćaja. Deco, ne brinite, ako treba da pređete ulicu, tu će biti čika policajac da vam pomogne, a ako se izgubite, samo se obratite čiki u plavoj uniformi. Građevinci, ne brinite, biće posla, gradiće se novi stanovi za "pripadnike", novi "pendrek sitiji"!
  • laughter

    12.06.2022 16:50
    Pa šta ako su kursadžije, tj. diplomirane kursadžije, bitno je da oni uspešno smanjuju stopu kriminala u Srbiji.
  • Joca

    12.06.2022 14:32
    Još gladnih usta sa beneficiranim stažom i kandidata za stanove od 500e. Lepota!
  • Okrugli ćošak

    12.06.2022 14:30
    Svake godine se zaposli 2-3000 novih kursista, koji nisu uspeli kao taksisti, kladioničari, ulični biznismeni u panduraciju, na državnu platu veću od profesora i nastavnika, medicinskih sestara, lekara i inženjera pripravnika. Plata +beneficiran radni staž 80 soma dindži, + čizme i cipele, košulje i 2 uniforme, dugačke gaće i čarape, kabanica i zimska jakna + oružje za 85 % kretena. Zabrana zapošljavanja u javnom sektoru ne važi za pandure, bezbednjake, navijače i vratare splavova u BIA, carinike ( tzv. Pandurske akademija nauka), PR starlete i lakodavačice... Ukinuti fakultete!
  • Margaret

    12.06.2022 14:24
    Atvud
    Videli smo da nam se na velika bezbednosna vrata posle 23 godine godine vratila i Ivana Zigon! Pioslednji put smo je videli pred ozbiljnim licima neke Narodne skupstine Belorusije i pomnog pogleda Lukasenka, trijumfujuci egzaltirana i besvesna kao danas! Nad cim ovde trijumfuje? Mozda ce posle ovog nastupa ucestvovati posle decenija angazmana na pravoj strani, na skupu nekih drugih Belorusa, Rusa i Ukrajinaca - kao sav normalan svet?
  • A kako

    12.06.2022 13:59
    ste vi shvatili
    .. "rat sa kriminalom koji se vodi i kada se vidi i kada se ne vidi"?
    Da li to znaci da se sa danasnjim danom na velika vrata uvodi i borba protiv psihotronih terorista, sto je stvarno najgori vid terorizma!
    Nije to kao ove pretnje bombama, ko zna sve odakle je to moguce pa onda policajci sa obucenim kucama pregledaju odredjene prostore!
    Ovp je malo drukcije, a i poganije, ali ako je oprema stigla iz Rusije, valjda imaju i "protivopremu"?
    Samo bez onih resenja sto neki zovu razne verzije "kantrimena"!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna