Autor: RTS

Info
17.06.2022.
09:13
Ilon Mask se prvi put, doduše onlajn, sastao sa zaposlenima na Tviteru i rekao im da bi trebalo da se više ugledaju na Vičet i Tik-tok.
  • LoL

    17.06.2022 20:15
    Nebitna i Korto su bukvalno primeri zasto treba procitati vest ili makar biti informisan pre nego sto napises komentar.
    Mask kaze - treba srediti algoritam, moze se srediti da Tviter bude zanimljiv kao Vicet i Tiktok.
    Botovi - A on hoce da eksploatise radnike.
    Isto to su mu uradili kad je rekao da se sefovi u Tesli moraju vratiti u pogone, jer ne mogu istovremeno radnici na traci biti obavezani da dolaze a sefovi da sede kuci, ali to je spinovanje levicarskih medija od kako je rekao da ne podrzava vise demokrate vec republikance.
  • Korto

    17.06.2022 12:06
    Edison našeg doba
    Konačno je jasno u čiju tikvu dotični duva. Oporezovati ga i vratiti u majčicu Kinu da tamo madjija i izmišlja toplu vodu.
  • Nebitna

    17.06.2022 10:39
    "Napravio je poređenje sa Vičetom, "super" aplikacijom koja se koristi u Kini"
    Batica ne spominje da u Kini prosecan zaposleni ima prava koliko i rob. Drugim recima, zelim da moji zaposleni rade ko robovi i naprave mi jos vise para da bih ja bio jos ludji nego sto sam u ovom trenutku. Covek izgubio kompas skroz.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna