Info
03.07.2022.
10:00 > 09:06
Mada se samit NATO pakta odvijao u Madridu, na samom zapadu Mediterana, tri hektara krečnjačke hridi locirane na suprotnoj, istočnoj strani basena bili su glavna tema čelnika ove vojne alijanse.
  • xx

    03.07.2022 18:46
    Ako krenu na Odesu ćao.
  • Hattori Hanzo

    03.07.2022 15:54
    Bravo za pobedu
    ...Svaka čast Ukrainskoj vojsci, na proterivanju okupatora, mic po mic i odoše sve Orke. Slava Ukraini.
  • Motoslav

    03.07.2022 15:46
    Odesa
    Ruska taktika se promenila, temljnije i sporije zauzimaju da nr bi imali velike gubitke u ljudstvu.

    Trenutno im je hrid Zmijsko ostrvo samo teret pogotovo logisticki jer ce osvajanje odese da sacrka. Nikakve veze Z.Ostrvo nema sa osvajanjem odese jer pre napada ce da ga sravne raketama. Kad zauzmu Odesu a ukrajinci ociste more od mina, uzece ostrvo za 24h.

    Ovo je takticki potez.
  • Putin nije Zelenski.

    03.07.2022 12:47
    Napustanje Ruske vojske Zmijskog ostrva je dokaz da Putin nikako nije Zelenski. Njegovi vojni eksperti su procenili da mu je vojska u opasnosti, da se ne mogu odbraniti i Putin ih je povukao na sigurno ne zeleci nepotrebne zrtve u svojoj vojsci. Dok pogledajmo sta radi onaj ludak Zelenski. Svoju vojsku zrtvuje, nemaju nikakve sanse da se odbrane i da prezive, i ne daje naredbu da se povuku i sacuvaju zivote, nego im preti streljanjima da ostanu na polozaju dok ih Rusi ne opkole i pobiju. Zelenski se zbog svoje i zapadne propagande bori do poslednjeg Ukrajinca. A vidimo na primeru Zmijskog ostrva da je Putin drugaciji, on postuje svoju vojsku, ima vojnu inteligenciju i ima taktiku, njegovi generali znaju posao i mogucnosti
  • Anonimus

    03.07.2022 11:53
    Teško je osvojiti Odesu ako se prethodno ne zauzme Zmijsko ostvro. Stoga napuštanje otoka može da se tumači i umanjenjem ratnih ciljeva Rusije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna