Autor: Beta, Nova

Info
19.07.2022.
09:44
Advokat Ivan Ninić ocenio je da su veze firme "Valir" čije su se mine nalazile u avionu koji se srušio u Grčkoj, sa trgovcem oružjem Slobodanom Tešićem "jasne i da ih ima više".
  • W

    19.07.2022 10:11
    W
    Nevrede nikakvi dokazi i price! Narod ovo hoce i dobija!!! Za dan dva nova afera i tako godinama a Vucic sve bogatiji a narod sve siromasniji i ludji! Hvala!
  • D. Stankovic

    19.07.2022 10:00
    D. Stankovic
    Za ovaj kriminal koji podrzava vrh drzave u civilizovanim zemljam ide se na robiju! Ovde te odlikuje AV i trazi jos!!! Kako smo dozvolili da ovu zemlju pretvorimo u leglo kriminala kao narod...?! Zar nam nije bilo malo....ili idemo do istrebljenja?! Bruka i sramota najblaze napisano!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna