Autor: Tanjug

Info
18.08.2022.
13:44
Ukrajinke koje su vojni obveznici moraju da se prijave za vojnu službu od 1. oktobra, ali kaznene mere se neće odmah primenjivati na one koje to ne učine.
  • Dema Gogić

    18.08.2022 19:10
    "RIA Novosti", "Tanjug"... jasno.
  • Samo da kažem

    18.08.2022 19:00
    Prvo turisti
    Kao prvo, povucite ove bezobrazne i nevaspitane Ukrajinske „heroje“ koji unose nemir po morskim mestima u inostranstvu (jer Bože moj, oni su u ratu pa im se sve mora tolerisati). Ako je Ukrajina u ratu, onda svi Ukrajinci kući, javite se Zelenskom pa ZAJEDNO sa njim na front. Ako ti je zemlja u ratu onda ti nije mesto da se baškariš na moru i ponašaš se kao da ceo svet pripada vama. Bitno je da ste poneli zastavu Ukrajine da njom mlatarate po svetu. time niste postali veći Ukrajinci, time ste samo pokazali kakvi ste ljudi.
  • Комша

    18.08.2022 16:30
    Ово само потврдђују да су они процурели документи украјинске владе о 200.000 избачених војника из строја истинити. Руси су им уништили најбоље јединице, па су ови почели да насилно мобилишу људе и до 65 године, а сада прелазе на жене. Зеленски је одлучио изгледа да потпуно сатре украјински народ у рату који не може да добије.
  • Realista

    18.08.2022 15:32
    @Predlog
    Samo zato što je neko rođen u nekoj državi treba da da život u sukobu koji je neka budala prouzrokovala? Kao ono- patriotizam? To je neviđena glupost za žrtvovanje bezube mase zarad interesa elite...
  • Bačka Republika

    18.08.2022 15:30
    @Predlog
    Kako se samo usuđuju da tebi uznemiravaju odmor na lepom moru? Tako je, svi neka idu i ginu ako neće da prihvate mir odnosno Ruski šljam silovatelja i zliočinaca koji gazi sve pod sobom? Umesto što mašu zastavom tebi ispred nosa a ti pošteno bi da se odmoriš u inostranstvu, zasluženo. Svako ima svoju individualnu priču, svako nosi svoj bol sa ratnih područja, lako je osuđivati, malo manje samocentričnosti i više empatije nas mnogo nauči. Zanimljiv mi je opis jer se podudara sa opisom Srba u inostranstvu kad god je ovde bio sukob, a izgleda nije dugo jer očigledno nemamo saosećanja za one koji sad prolaze slično. Evo sad će vaš vođa da zakuva dole pa vi lepo svi dole na branike, ali imam osećaj da će vas više biti za zastavama na Grčkom moru nego na frontu.
  • Predlog

    18.08.2022 14:14
    Ukrajinci na moru
    Kao prvo, pošaljite im ove bezobrazne i nevaspitane Ukrajinske „heroje“ koji unose nemir po morskim lokalima u inostranstvu (jer Bože moj, oni su u ratu pa im se sve mora tolerisati). Ako je Ukrajina u ratu, onda svi Ukrajinci kući, javite se Zelenskom pa ZAJEDNO sa njim na front. Ako ti je zemlja u ratu onda ti nije mesto da se baškariš na moru i ponašaš se kao da ceo svet pripada vama. Bitno je da ste poneli zastavu Ukrajine da njom mlatarate po svetu. time niste postali većo Ukrajinci, time ste samo pokazali kakvi ste ljudi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna