Autor: Tanjug

Info
07.10.2022.
15:16 > 15:17
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je danas da odluka EU o zabrani uvoza ruske nafte stupa na snagu za sve u decembru i da ta odluka nije odložena, već stupa na snagu takva kakva jeste.
  • Hunter

    08.10.2022 06:55
    Proustase
    A za ovo nema komentara
  • Mile

    07.10.2022 15:41
    Srbija glasala u UN-u protiv Rusije, u zamenu za Hrvatski naftovod , to je bio dogovor sa EU. Ako nas ponovo EU prevare kao sto su nas prevarili za Hag i generale i Milosevica i Karadzica koji su tamo predati, a da su Srbiju posle toga nastavili da spoticu, kao da im nismo napravili ustupak za koji moraju zestoko i dugo godina da nam placaju sledecih 100 godina, treba ih otkaciti . Od njih samo stete imamo, a prvi korak ako uvedu embargo na naftu preko Hrvatske treba da bude objava da Srbija se ogradjuje od glasanja u UN protiv Rusije jer je prevarena od strane EU jer su za uzvrat obecali da tih sankcija za naftu nece biti, i da Srbija odma izadje iz pregovora o pristupanju EU, i da pristupi clanstvu u Evroaziskoj uniji, ODKB i BRIKS-u

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna