Autor: Beta

Info
08.10.2022.
15:50
Savet Evrope ocenio je da turski nacrt zakona kojim se kažnjavaju "dezinformacije" predstavlja kočnicu za slobodu izražavanja garantovanu Evropskom konvencijom o ljudskim pravima.
  • Zemlja čudesa

    08.10.2022 19:13
    Sloboda izražavanja nije i sloboda laganja ili manipulisanja informacijama. Kamo lepe sreće da u Srbiji postoji takav zakon koji bi se primenjivao na sve građane, sa dvostruko uvećanim kaznama za političare i državnu upravu.
  • La-la

    08.10.2022 17:35
    Eu teletabisi
    Kad ne znaju stace oni podezu ljudska prava , slobodu govora(lazi kako os drugi dokaziju istinu a voda tece li tece dunavom ) kako god njihova laz je veca od svih istina ovog sveta itd...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna