Autor: Beta

Info
17.10.2022.
20:56
Oštri zapadni zahtevi Srbiji da uvede sankcije Rusiji izgleda da su imali efekta, pošto se Beograd sprema na neminovno uvođenje kaznenih mera Moskvi.
  • Alimpije Kragujevac

    18.10.2022 18:53
    Uvesti sankcije i oni su nama
    Nego sta uvesti i to sto pre,ako moram da biram izmedju Gradjana Srbije i ruja izabracu da Gradjanima Srbije bude bolje,uvele su i ruje sankcije nama nisu trepnule,ne videh po ulicama Moskve da su bile neke demonstracije,sto im vlast uvela Sankcije braci.
  • Бане

    18.10.2022 09:01
    Бане
    Чуди ме да нема протеста! Толико су се кунули у браће Русе и остале пароле да сам мислио још ноћас биће протеста! Оно што написа један Вучић им стрпао евре у ђепове да лају без уједања!!!
  • /

    18.10.2022 07:35
    /
    barem da hoce.
  • R49

    18.10.2022 07:15
    Bliži se...
    Vrludajući vođa nas je vodao i vodao i odveo u mračnu šumu. Nigde puta, nigde staze, samo blato i smrad.
  • dogodine u Botošu

    18.10.2022 00:31
    Ajde rusofilli paljba. Trideset godina već trpimo vaš teror. Najbolji put ka propasti Srbije je upravo da radimo po vašem (dokazi su svuda gde god se okrenemo). Imate vi svoju majčicu Rusiju pa se preselite tamo ako je baš toliko volite. Ali sumnjam, svima su vam ipak draži evri... Samo nastavite tako da se busate i od Srbije neće ništa ostati (što i ne mora biti tako loše, kada malo bolje razmislim...)
  • Momo

    17.10.2022 23:58
    Momo
    10 godina vam govore da je AV dripac,lopov i izdajnik! Sada ste se uverili!!! Stvorio lažnu eliti SNS eliti od pozajmljenih para,podelio narod misleći da čemu sve to proći?! Pukla Srbija!!! Policijske snage zbog mogućih nereda su raporedjene na Limanu,N.Naselju,Detelinari,Bulevaru,kod oba Mosta,ceo NS je pod blokadom evo sada dolazim iz noćne vožnje! Izdaja i Kapitulacija!!!
  • Duduk

    17.10.2022 23:57
    @Hajduk

    Nije lepo lagati. Ultimatum Kraljevini Jugoslaviji 1941. nije postavila Evropa nego nacistička Nemačka. Evropa je tada bila porobljena.
  • Rastko

    17.10.2022 23:36
    Rastko
    Na ovu izdaju i kapitulaciju od strane Vucica mora se odgovoriti demonstracijama pod hitno! Vucica uhapsiti kao i njegove saradnike! Srbija ga ovih dana nejce spavati Braćo i Sestre!
  • Milivoje

    17.10.2022 23:34
    @ R
    Mislis da ce AV uspeti da pobegne ? Dobro si rekao da je AV najveci lazov u istoriji, jer je prevario glasace za sankcije Rusiji da bi dobio izbore .
  • Gojko

    17.10.2022 23:13
    Gojko
    Baj,Baj,Rusija,Baj,Baj,Kososovo!!! Da u Srbiji zaista postoji Patriotska stranka,gradjani ili sta vec..jos nocas bi izbile,demonstracije protiv ove,izdaje naroda i drzave! Informacija je tacna i na Evropskim vestima se u 20:17,pojavila vest da Srbija uvodi sankcije Rusiji koje potpisuje,vas vodja AV! Sve vas je preveslao,zedne preko vode! A dali ce stici do obale to zavisi od samih Srba i sta zele da budu i pistanu?! Sve u svemu,Kapitulacija i Veleizdaja od strane AV i SNS sekte! Gde si Djuradje,Bokane,Seselju,Levijatani,Zavetnici,Dveri....ili vam AV napunio,dzepove evrima!!! E Srbi,Srbi...naj gori narod! Cast i postovanje,nasim predcima a potomci....Izdajnici!!!
  • Boki

    17.10.2022 22:54
    Ekser u kovčeg ove garniture izdajnika. Sprema se srpska "naredna" stranka. Ovima je sve jasno, zato sada ima 349 ministarstava, da se uzmu novci sa Titanika... Pitanje je samo dokle može raga da trpi...
  • R

    17.10.2022 22:32
    R
    Srbiji slomili kicmu! Eto koliko smo jaki sa AV! I bolje je ovaka,samo kako i koliko ce AV ostati na vlasti,uvodjenjem sankcija Rusiji a da izbegne posledice! Jer ovim,postupkom je definitivno,dokazao da je najveci,lazov u istoriji Srbijanske politike! Posle ovoga ide i Kosovo jer zato su ga i postavili,gazde! Nebi bio u njegovim cipelama i clan njegove sekte! AV ce pobeci a ovi....zasluzeno kaznjeni da nam se ovakvo Zlo nikada,neponovi,ikada vise!!!
  • Ultimatum zapada

    17.10.2022 22:30
    neće proći
    Vučić se igra vatrom, jer pred izbore nije rekao da ce da uvede sankcije Rusiji i prevario glasače da bi dobio izbore . Bas me briga da licno Putin izadje na tv i kaze da treba da Rusiji uvedemo sankcije, nema nista od toga jer sa mojim glasom se nece niko igrati ? Ultimatum zapada nece proci po cenu bombardovanja . Ali ne smeju da nas bombarduju jer se odnos snaga u svetu promenio, Rusija ce to resiti ima čime. Ne mogu ni da nam uvedu sankcije jer Rusija ima Veto u UN. Ne mogu da nam uzmu Kosovo jer Rusija ima Veto. Vučič da podnese ostavku jer pred izbore nije ništa od ovoga rekao glasačima.
  • Bole

    17.10.2022 22:10
    Bole
    Ajmo sada Rusofili! Ala vam ga AV zavuko!!! Zar je neko zaista normalan pomislio da cemo prkositi Zapadu?! I Kosovo ide u oaketu a vas vodja AV polako se povlaci u Patriotski Blok! E sada botovi gledajte na vreme da pobegnete od SNS sekte jer ce biti velike cistke,posle ovoga..ako vas puste?!
  • Zemlja čudesa

    17.10.2022 21:47
    End of game
    To što ćemo sav gas i naftu plaćati po punoj ceni je samo mali deo problema koji slede. Izgubićemo zaleđinu u UN i za par meseci biće i nezavisno Kosovo, sa punim priznanjem od strane Srbije. Neće više biti ni povlašćenog izvoza za Rusiju ono malo tugice što proizvodimo. A kada dopadnemo šaka Amerima i EU ugasiće nas za par godina zbog dugova.
  • Ptić Rugalac

    17.10.2022 21:44
    O neminovnosti
    Pre četrdesetak godina se pričalo o neminovnosti dolaska komunjarskog "novog, boljeg i pravednijeg društva". Znamo kako se ta priča završila. Isto onako kao što će se završiti priča o liberalno-demonokratskoj utopiji...
  • Hajduk

    17.10.2022 21:30
    Samo je jedan pravi put..
    23. marta 1941, Kraljevina Jugoslavija je "ušla" u Evropu koja je od nje zahtevala da "prilagodi" svoju politiku. Pakt je potpisala elita koja se plašila za svoje privilegije i status. 27. marta je narod izašao na ulicu da odbrani svoju i čast svojih predaka. Ko stalno moil za nešto se zove prosjak, a kome drugi gradi državu kolonija. Krv koju su prollili moji predaci za čast i otadžbinu je moja zakletva.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna