Autor: Beta, Novosti

Info
25.10.2022.
06:37
Građevinska inspekcija u Čačku donela je dopunsko rešenje o zabrani upotrebe nekoliko visećih mostova preko Zapadne Morave, u okolini tog grada, jer nisu bezbedni.
  • zztop

    25.10.2022 14:23
    Sad kad to preuzme vesić padat će i veći mostovi...
  • LudaBudaletinaJedna

    25.10.2022 09:10
    Na ulazu u Stelenboški univerzitet u Južnoj Africi piše: “Za uništenje bilo koje nacije ne trebaju atomske bombe i dalekometne rakete. Potrebno je samo smanjenje kvaliteta obrazovanja i dozvola prepisivanja i varanja na ispitima. Pacijenti umiru od takvih doktora. Zgrade se ruše od takvih inženjera. Novac se gubi iz ruku takvih ekonomista. Pravda nestaje pored takvih jurista i sudija. Krah obrazovanja je krah jedne nacije.”
  • Osveta loših đaka

    25.10.2022 09:09
    Kada se napravi država u kojoj ni jedan sistem nije funkcionalan, kada je sve podređeno volji i odluci jednog, kada svi priučeni, neškolovani srebroljubi poslušnici tu vide svoju priliku da ape malo i kada se sve odluke donose adhoc - za očekivati je da se zabrani korišćenje neispravnih mostova tek kada se desi tragedija, da se tajno skupo plaćaju konsultantni tek nakon katastrofe od više milijardi eura štete itd. Nastavi niz.
  • nema deda mraza

    25.10.2022 07:30
    /
    vernici su u srbiji saboteri normalnog zivota

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna