Autor: Demostat

Info
10.11.2022.
11:22
Diplomata Srećko Đukić ocenio je da je Srbija danas zavisnija od Moskve nego što je Jugoslavija bila od Sovjetskog Saveza do 1948. i da ne može da povuče nijedan potez bez saglasnosti Moskve.
  • Vule

    10.11.2022 14:14
    A da ovaj objasni, kako bi to bilo bolje da je omv kupio nis, ko sto je trebalo?
    Samo bi zatvorio rafinerije, a gorivo bi se uvozilo iz rumunije. A tadasnja ministarka je ionako zagovarala da se likvidira domaca proizvodnja nafte i gasa kao skupa.
  • pismen

    10.11.2022 13:50
    zamena teza
    "Naveo je da je suština srpske spoljne politike sedenje na dve ili tri stolice i da Beograd uopšte nije predan evropskim integracijama, jer, kako je ocenio, da jeste, već bi Srbija bili u EU ili pred njenim vratima." = "ako nisi sa mnom, protiv mene si" i ocigledno je na cijoj je strani gospodin... jasno je na cijoj bi strani bio i marta 1941! Inace mi i jesmo pred vratima EU, samo ne znam sta imamo od toga.
  • Aa

    10.11.2022 12:37
    Bb
    Da NIS nije prodat Rusima prošli bi kao i sa EPSom danas, dakle katastrofalno, bilo mi desetine hiljada uhleba i stranačkih botova. Da smo zavisni od njih, jesmo, ali svako je od nekoga zavisan u energetici. Treba nam još jedan krak od drugog dobavljača, verovatno Azerbejdžan. Kao da Ameri ili Azeri ne bi prekinuli dotog običnog i tečnog gasa kada bi im nečija politika ne bi odgovarala. Plus treba biti realan i reći da NIS posluje jako dobro i da su Rusi platili dok od milijardu i po evra kad su ga kupili. Ili Đukić želi da kupujemo TNG od Amerikanac po 14 puta većoj ceni.
  • Vlad Cepes

    10.11.2022 12:27
    Koliko mrznje, manipulacije, netacnosti i neutemeljenosrti kod ovoga coveka. Znaci sva ona glasanja gde je osudjena Rusija u UN su takodje uradjena pod diktatom Rusije? Rusi su takodje pokusali da Srbe proglase genocidnim narodom ali nas je spasila GB kao i uvek kroz istoriju. Da ne spominjem kako su nas bezocno bombardovali ti isti Rusi...
  • Vlast

    10.11.2022 11:59
    ja tvoj sluga ja tvoj rob
    1984. je anagram DZordza Orvela. Knjiga govori o 1948.
    Decenije losih vlasti. Nasu zemlju najbolje opisuje film 'Zabit'.
    Samo da nas odseku od sveta da ne bismo pobegli da ima ko da ih izdrzava.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna