Autor: Beta

Info
15.01.2023.
10:47
Ministar odbrane Miloš Vučević odbacio je kritike predstavnika opozicije zbog politike predsednika Srbije Aleksandra Vučića prema Kosovu, i nazvao ih "političkim kukavicama".
  • Dejan sa Štranda

    15.01.2023 14:52
    Bulevarac
    Pozdrav.Konkretno sam napisao gradite most.Iako je zgodna poveznica gradi - kradi,nisam se setio ( nisam taj tip i ne kažem ni da ste Vi ).Most u produžetku Bul.Evrop je davno planiran i bio je potrebniji od Mosta Slobode.Jovu Dejanovića i danas pamte po svemu što je izgrađeno dok je on bio gradonačelnik.Pavličića i demokrate po ničemu nismo zapamtili,ništa nisu uradili.Ko god napravi ove mostove,biće zapamćen kao neko ko je gradu obezbedio novu perspektivu.Sremska strana će biti novosadski Budim,a bačka strana novosadska Pešta.Sva mesta sa sremske strane ( od Petrovaradina do Banoštra ) će doživeti procvat,a zbog petog mosta i industrijske zone pre Kaća,i sela sa bačke strane(Kać,Budisava,Kovilj)će dobiti lepu perspektivu.
  • Bojan

    15.01.2023 13:51
    @Dejan sa Popovice

    Ni vi popovički šampioni divlje gradnje se ne pitate oko bilo čega u Novom Sadu.
  • Bulevarac

    15.01.2023 12:41
    @Dejan sa Popovice
    Dragi Dejane, verovatno si hteo da napišeš kradite, ne gradite, ali te autocorrect ispravio a da nisi primetio. Na kraju, ova garnitura ništa nije izgradila a da nije navukla minimum 20% sebi.

    Evo npr. grade garaže, pa malo ruše spomenike kulture, grade stambene i poslovne zgrade pa ruše spomenike kulture, pa malo grade spomenike fašistima. U svakom slučaju, svaka čast ako, po vama, samo treba da grade. Ja imam malo drugačije vrednosti u odnosu na vas. Ne prodajem se za brži put do elitne vikendice.
  • Da

    15.01.2023 12:41
    Pametnije je da su te kukavice kod kuće umesto na dnevnim protestima i zahtevaju pad vlade čije je on počasni član - jer su im stanovi hladni.
  • "lole"

    15.01.2023 12:35
    Opet Miloš Grozni
    Ti si nam otvorio oči i prosvetlio nas, inače mi gradjani ne znam šta se dešava dok se ti ne pojaviš da nam otkriješ pamet i mudrost svetskog domena. Dokle misliš kopirati svog šefa, oponašaš ga kao Dačić Slobodana Miloševića. Sve to nije dovoljno da bi te gradjani poštovali i cenili, ostaćeš upamćen kao najgori gradonačelnik Novog Sada, koga prate mnoge afere, a vreme će pokazati i kojeg domena i sa kakvim klanovima si sve šurovao.
  • Penzos

    15.01.2023 12:02
    ???
    Botovi se jos nisu probudili, ili jos nije naredjeno da tipkaju. Ali nigde njihovih komentara. Mozda pisu glagoljicom, ako znaju sta je to, dali se maze na hleb ???
  • Dejan sa Popovice

    15.01.2023 11:40
    Radite i ostaćete na vlasti
    Počnite da gradite novosadske mostove i svi če glasati za vas.
    Ne treba više odugovlačiti sa početkom gradnje mosta u produžetku Bul.Evrope.U vezi Kosova,Srbija se ništa ne pita još od 1999 - te godine.To je rešeno i svi normalni ljudi to shvataju.Uvek će postojati 2 - 3 posto nerazumnih.Zato gradite i olakšajte život stanovništvu,a onda će i glasati za vas.
  • Nije

    15.01.2023 11:30
    To
    Scenario.
    To je realnost.
  • Mo

    15.01.2023 11:29
    zanimljivo
    Dok nije postao ministar njegove rečenice nisu toliko često sadrzavale "rade protiv Vučića", vrlo zanimljivo. Izgleda je to deo radnih poslova. Vise se bavi tim dronovima, koji nam nezakonito snimaju vojne ciljeve.
  • Pljuc

    15.01.2023 11:26
    Da ne daj bože (daleko bilo), njihov vođa, a naš predsednik umre (prirodnom smrću ili onako), živo me interesuje sahrana.
    Pretpostavljam da bi došlo hiljade autobusa sa gladnim narodom (zbog sendviča i neke sitnine). Ali mene interesuje ko bi od ovih vođinih sadašnjih podrepnih bio na sahrani, a ko bi već stigao da promeni stranku!
  • Инспектор Вишекруна

    15.01.2023 11:18
    А
    овај им храбро одговара монологом са националних фреквенција, из студија у којима је -35 °C плафон....
  • Slobo

    15.01.2023 11:14
    Laž
    ...je da se tvituje iz toplih stanova i kafića......ugasili bi vi internet da vam smeta,nego na taj način procenjuje dokle kuva pa se znate posakrivati.Pišensenzbog bede,doveli ste nas do toga da je put za BG skup,inače bi tvitovali kolci.
    Sram da vas bude,gorih nije bilo od Turaka na ovamo.
  • Sutra je 5 godina!

    15.01.2023 11:12
    Da li su zato zastrašeni zaštićeni svedoci za ubistvo Olivera Ivanovića?
  • Papak

    15.01.2023 11:12
    "On je za televiziju Pink rekao da "i leva i desna" opozicija iz toplih stanova i kafića "samo tvituje", i kako je dodao, "čeka takozvanu grešku Vučića oko Kosova i Metohije"."

    Da li zbog toga Vučić grebe i levom i desnom da ostane na vlasti, da bi opozicija "čekala"?!
    Da li je Vučić zato organizovao armiju od preko 700.000 stranačkih vojnika, zaposlenih botova u JP, angažovanih u lojalnim firmama koji bez tendera dobijaju poslove od nacionalnog značaja, da li zato štiti "navijače", prouzvođače na "Jovanjici" i dilere? Da li zato zamajava 10 godina i zapad i istok i sve im obećava?
    Da li zato rasprodaje našu zemlju, rudna bogatstva, vodu i vazduh- da bi opozicija čekala?
    Ma te vaše priče više ni pink ni hepi isprani mozgovi ne kupuju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna