Autor: Beta, Politika

Info
15.01.2023.
11:21
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić rekao je da je pitanje da li će Srbija uspeti da popravi odnose s Hrvatskom, i naglasio da treba tražiti zajednički interes i baviti se konkretnim temama.
  • George

    16.01.2023 21:52
    Pa vi i netreba da učestvujete u poboljšanju odnosa između dve zemlje,zar ne kapiraš da to nije tvoja misija!
  • Penzos

    15.01.2023 14:49
    ???
    Suvisno je komentarisati ove likove. Budala i idiota ima puno ali su dobro rasporedjeni, svuda. Mislite o izborima sada i izadjite na iste kada treba i zaokruzite svoju i buducnost svoje dece i unucadi ako vec nisu preko .
  • Momo

    15.01.2023 14:33
    Momo
    Kako mozes da se pomiris sa politicarima iz Srbije koji su na vlasti 30 godina i direktni ucesnici ZLA 90-ih? Nikada! Srbiji treba nova snaga neisprljana i nezatrovana nacionalizmom i veliki Srbiji tek tada mozemo ocekivati neki boljijat u regionu!!! Sto za jednog….budimo objektivni i posteni!!! Hvala!
  • DM

    15.01.2023 12:03
    histerija
    U Hrvatskoj ne postoji anti-srpska histerija. Postoje ljudi koji ne vole Srbe, naročito u krajevima stradalim ratom, ali ni državni ni privatni mediji ne potiču nikakvu histeriju, uz izuzetak Hrvatskog tjednika koji je jedan časopis i to tjedni.
    Nasuprot tome, u Srbiji svaki dan su kiosci puni tabloida koji potiču paranoju i neprijateljstvo - prema Albancima, Hrvatima, Crnogorcima - ovisi ko je taj tjedan na tapeti. A državni mediji slijede liniju, samo umjerenije.
  • Crveno-crna banda!

    15.01.2023 11:34
    Poslednjih 30 godina, od kada si ti na vlasti, ova zemlja, ovaj narod i ova nacija propadaju.
    Napravili ste dogovor sa Tuđmanom o padu Krajine i egzodusu 250.000 Srba. Danas su Srbi statistička greška u Hrvatskoj i izgubili su zakonsko pravo da koriste ćirilicu.
    Jedino ste vi, partija i bratija, sve okrugliji i sve bogatiji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna