Autor: Euronews Srbija, N1

Info
08.02.2023.
17:37 > 17:46
Više javno tužilaštvo u Beogradu je saopštilo da je policijskoj stanici Zemun roditelj prijavio da njegovo dete od pet godina ima povrede po telu, koje mu je nanelo dete istog izrasta u vrtiću.
  • 696

    09.02.2023 07:01
    Nije iznenađenje
    I ovo je deo napreDNO organizovane i vođene zemlje.
  • Goki

    08.02.2023 21:48
    Zlatno Doba za nasu decu
    Direktna odgovornost vaspitaca koji ih nije pazio po duznosti. Komandna odgovornost direktora.
  • Vaspitač

    08.02.2023 20:54
    Godine uzleta
    To su vam , dragi moji Osnove novog prpgrama tzv.GODINE UZLETA...Po novim načelima namecu se pravila u grupi koja najmanje sluze mentalnom zdravlju dece.Nigde druzenja,stvaranje malih klanova,otudjenje ,saradnja preko Viber grupe
    ...Ovo je igra nerava,vaspitačima je ulaznica biti ČLAN,ostali su na listi za odstrel. Zaboravljamo jednu stvar u svemu,gde je odgovornost roditelja u toj prici? Gde je odgovornost stručne službe? Ministra prosvete? Direktora? Vaspitač je uvek prvi na listi za odstrel,to se zna. Ima i nas ,kao i svakoj pfofesiji raznih fela,ali neko ipak bira nas...A,sve je vise onih sa nikad manje znanja,a vise samopuzdanja...
  • ?

    08.02.2023 19:02
    Pitam se šta je ovde istina ,ipak to su mala deca,tu treba vremena da se dete svuče a dete bi sigurno vrištalo kod takvog čina,vaspitačice da nisu čule neverujem ako nisu krive treba da snosi odgovornost roditelj koji je to objavio a ako je njihova krivica pod hitno otkaz i nadoknada djetetu novčana za pretrpljeni strah i bol.
  • Samo se prosipajte

    08.02.2023 18:27
    i odredjujte kazne
    A,vaspitači? Gde su oni,vode računa o deci, crtaju i pevaju…
    Zanimljivo je da šta deci padne na pamet?
    A,da li je moguće da su ta deca bila toliko u toaletu da su u stanju da za deset sekundi i da se skinu,obuku, nanesu podlive,operu ruke,bez plakanja se vrate u prostoriju gde su ostala deca,nasmeju se i glume da se ništa nije desilo….
    Zanimljivo je i da za pet,deset minuta isto to uspeju da urade.
    Sve bez nadzora, a i u tišini da ih niko ne čuje,ne vidi…
    Pa,sve to zamislite, kao neka super deca koja i vreme uspeju da zaustave u svoju korist.
    A,roditelji primetili podlive?
    Vajber grupe raspravljaju kako su deca pametna,znaju da koriste telefon???
  • Iva

    08.02.2023 18:13
    Prvo sto se pitam je šta su radili vaspitači i kako su deca tog uzrasta tako dugo bila sama? Bez ikakvog nadzora?
    Druga stvar koja se nameće je da li su nasilnici takođe zlostavljana deca, što je zapravo vrlo moguće. Deca tog uzrasta uče imitiranjem...
    Ovo je alarm na vise nivoa...
  • Zemlja čudesa

    08.02.2023 17:48
    Znači, ovo nije bilo vršnjačko seksualno nasilje nego naučni projekat mladih istraživača, jedino je problem "neprimereno istraživanje polnih razlika"? A roditelji su digli nepotrebnu dreku "na osnovu površnih i netačnih informacija" mada su dva klinca trećem razvalili anus? Veoma interesantan pogled na ovu situaciju, pitam se kako bi ti "nadležni" reagovali da je u pitanju njihovo dete.
  • Joca

    08.02.2023 17:47
    mali nasilnici
    A do 14-te mogu da se lome i nikom ništa dobar neki zakon, menjajte što pre dok ne bude kasno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna