Autor: RTS

Info
15.02.2023.
22:24 > 22:25
U vreme kada se dužnici, bilo sa dinarskim varijabilnim, bilo indeksiranim kreditima, presabiraju svaka tri meseca prateći kretanje kamata, banke su izašle i sa novim ponudama.
  • Novosadjanin

    17.02.2023 08:41
    Američka centralna banka
    Gledajte šta se dešava sa kamatama u SAD ! To sve lagano dolazi u Srbiju sa izvesnim kašnjenjem nekako tek krajem godine a potop sledi u 2024 godini! On se može izbeći samo ako nam finansijski pomogne EU, odobri reprograme i nikako drugačije! Svi to ovde znaju i svi ćute niko to ne sme javno da kaže ni na jednoj TV čak ni mnogobrojni "eksperti" koji se pojavljuju sa blagom i neodredjenom retorikom se ne usudjuju da kažu istinu, a sve u cilju da ne naljute nekoga! Većina živi od nekakvih honorara i projekata i naslonjeni su što se tiče prihoda na javna preduzeća, uprave, Opštine koje vodi političko rukovodstvo, od struke tu nema ništa zadnjih 30 godina....
  • Zoran

    16.02.2023 10:02
    Ne kupujte kredite
    Gledajte bankarske kredite kao bilo koje druge proizvode i racioanlno odlučite dali su vam potrebni ili ne. Kao što vam je neki drugi proizvod skup i ne kupujete ga tako i kredit u banci nemojte kupovati! Namerno kažem "kupovati kredit" jer kredit je proizvod koji kupujete.
  • Куп је битан

    16.02.2023 09:40
    Повећање каматних стопа је очекивано. Највећа опасност крије се у изненадној промени курса.
  • Ma

    16.02.2023 08:43
    Ma
    Ma mogu sta oce...para nema! A kada para nema zna se sta sledi?
  • Robot

    16.02.2023 07:49
    Ako niste znali
    Banke su legalizovani zelenaši.
  • CHE

    16.02.2023 07:22
    Nista nije od ovog tacno
    Novac nema nikakvu vrednost. Odnesite ga u bankui polozite, orocite, pa cete videti kolika mu je vrednost. Po meni je ova situacija iskljuciva krivica drzave i Narodne banke, odnosno ne regulisanog finansijskog trzista. Kako je moguce, da bankama, moj ulozeni novac ne vredi nista, vec moram jos i da im platim, odrzavanje racuna, a onda oni, kad pozajmljuju Vama pare, toboze uzimaju pare od banaka iz inostranstva. Imao sam stanbeni kredit u evrima, ni jedan evro nisam video. Sve je to jedna ogromna prevara, udurzeni kriminalni poduhvat, izmedju uskog kruga ljudi koji u ime drzave donose odluke i bankarskog lobija.
    Ako je istina da su banke likvidne, zasto pozajmljuju pare iz inostranstva, a ne daju kredite iz ulozene efektive, stednje gradjana?
  • Bob

    16.02.2023 07:19
    Bob
    Kako stvari stoje u ovakvoj Srbiji, sigurno će sve puči jer ovo vise nije,održivo niti normalno!!! Mnogi su se zadužili i sa ovim primanjima jedva preživljavaju o vraćanju kredita,retko ko vise i razmišlja! Veliko zlo nas je sve snašlo od AV i mora se prekinuti sa ovim,sto pre kako nam se ovo,nikada vise nebi desilo!
  • 696

    16.02.2023 07:19
    NspreDNO DNO
    Najavljuje se da će cene hrane mirovati, a u isto vreme krediti poskupljuju i to značajno. Ako je i od sekte, mnogo je.
  • Dragan

    16.02.2023 06:50
    razmišljanja
    Sve banke su jednostrano uvele jače provizije, povećale kamate (meni rasle i kad je evro slabio i kad je jačao), nemaš pojma ni kako ti nešto računaju, teraju nas onlajn za istu cenu ko da radimo sa ljudima.... Takođe, mislim da nije po zakonu o zaštiti potrošača, da bilo koja strana menja uslove dok imaš neki proizvod, ako se ti ne slažeš sa tim. I još, a to ne znam da li je tačno, sam čuo da ne plaćaju porez, već samo članarinu u NBS. Sistem je takav da mi za banke nemamo alternativu za poslovanje, a mislim da svakoj banci zaradim mesečnu platu jedne šalterske radnice.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna