Autor: 021.rs

Info
23.02.2023.
11:51
Najčešći motiv građana Srbije za promenu posla je plata, pokazalo je istraživanje "Budućnost zapošljavanja u Srbiji - šta poslodavci treba da znaju".
  • Mbm

    10.04.2024 08:48
    Nezaposlenost raste
    U realnom zivotu, nezaposlenost u Srbiji je osnovni problem, jer decentnog posla nema. Ljudi prema "radu" i drzsve i predsednika, ne mogu ziveti bez posla i zarade, u šikani kojoj su svakodnevno izloženi, jer je i vlast i opozicija nesposobna i stetna, da bilo sta promeni. Umesto da se bave resavanjem egzistencijalnih problema ljudi, vlast se bavi ssma sobom i licnim interesima te uske grupe ljudi. To je razlog sto su i mladji i stariji bez posla, katastrofalno i besprizorno ugrozeni i izloženi bezvlašću i nebrizi za opstsnak. To je realno stanje šoka zs ljude i uzasa, bez preterivanja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna