Autor: Tanjug

Info
11.03.2023.
09:06 > 09:06
Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti izrazio je nadu da će Beograd i Priština 18. marta u Ohridu potpisati plan implementacije evropskog predloga za normalizaciju odnosa.
  • Mina

    11.03.2023 12:20
    normalizuj
    se Kurti pa se javi.Iliti dodji sebi dok jos imas kome.
  • Građanin Toša

    11.03.2023 11:19
    "U vezi sa ispunjenjem ranije obaveze formiranja Zajednice srpskih opština na KiM, on se pozvao na prištinski ustav, koji, kako kaže, ne može da podrži monoetnički entitet, kao što je asocijacija opština sa srpskom većinom."
    U tom slučaju, Kurti, menjajte ustav. Ionako ste ga doneli i izglasali samo da biste imali čime da pravdate to što uporno nećete da ispunite ono što ste potpisali pre toga. Vi niste ispunili ni pola od do sada potpisanog a ni ostatak ne poštujete! Čime ćete onda garantovati ispunjenje i poštovanje ovog sporazuma? NIČIME!! Vi ne stojite iza svog potpisa, vaša reč ne vredi ništa i Srbija sa vama ne treba više ni o čemu da pregovara! To je potez koji bih ja povukao da sam Vučić: rekao bih EU i SAD da, iz gore navedenih razloga, više ne prepoznajem Kurtija kao legitimnog predstavnika tzv Kosova!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna