Autor: Beta

Info
18.03.2023.
22:08
Novinarka portala E-trafika Vanja Stokić koja je večeras povređena u napadu huligana na aktiviste LGBTIQ zajednice u Banjaluci, izjavila je da je policija dozvolila huliganima da "tuku ljude".
  • A3

    19.03.2023 07:04
    Organizovani idiotizam
    Sve akcije u "srpskom svetu" funkcionišu po principu bumeranga, vraćaju se i udaraju pravo u nos.
  • zztop

    18.03.2023 23:30
    Pa jel sada valjda jasno da su srbi najveći problem svima u okruženju pa i sami sebi , nema tu pomoći... a onda idu opravdanja mi nismo nikog napadali a nas svi napadaju ...
  • EvoOvako

    18.03.2023 22:37
    Naravno protiv svakog nasilja
    A slova se dopunjavaju. Behu LGB, pa su dobili "T", pa plus, pa im plus izgleda ne treba, pa sada su LGBTIQ. Šta god značilo.
    Koliko glup moraš biti da ne ukapiraš da su nas podelili po naciji, pa po veri, pa sada po seksualnom opredeljenju. I, dobro, nismo isti. Ali moramo imati iste vrednosti i poštovati. Probajte hetero ili LGBTIQ Danci reći da Farska ostrva ne trebaju biti pod njihovom ingerencijom. Ili recimo hetero ili LGBTIQ Norvežaninu da Svalbard treba biti ruski. Pa, vidite odgovor. Isto vredi i za Dance/Norvežani ateiste i hrišćane.
  • Miloš

    18.03.2023 22:31
    Upozorili ih da će biti napadnuti ali neće ništa preduzeti pošto su ti napadači njihovi zaposleni. Fašistička država, prepisan scenario zna se odakle.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna