Autor: Beta

Info
22.03.2023.
09:06
Nestašice vode zbog njene preterane potrošnje i klimatskih promena mogle bi da dovedu do svetske krize vode, upozorile su UN u izveštaju objavljenom sinoć.
  • Rusija ponovo

    22.03.2023 10:33
    ima sreće
    Najveći rezervoar pitke vode u svetu ima Rusija, u Altajskom kraju koji je pun jezera i još više podzemnih voda. Inače iz Altajskog kraja Rusija je počela da izvozi vodu Kini kojoj treba voda za sušna područija za poljoprivredu. Ti bezobrazni Rusi opet imaju sreće ništa ne rade, ali na vodi zarađuju, a kakvo vreme ide zarađivaće još više na ovome. Jedino mala Srbija odnosno Vučić daje Gazivode, da bi ga 1 dan tapšali po ramenu starci iz propale EU koja nema nikakve resurse i nema nikakvu perspektivu, ima samo načičkane stare gradove i staro stanovništvo, e Vučiću Vučiću šta ti radiš?
  • Zahe Bant

    22.03.2023 10:10
    Šta nas briga
    Srbija je prodala strancima svoje izvore pitke vode. Sad neka oni brinu o tome.
  • ceo

    22.03.2023 09:55
    svet
    Moze da se trosi jer ona ne moze da se potrosi, ne sme da se zagadjuje a to zabranite vasim budzovanima da zagadjaju sa svojim fabrikama ako smete.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna